Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chciałabym mieć już wszystkie wyniki a to trwa... dziś na ten koagulantu pobrali mi aż 4 próbki. Tak kazał laborant, bo w poprzedniej próbce były jakieś włókniaki, dlatego nie zrobili badań.
[/QUOTE
MnieJa w przyszłym zaczynam diagnistykeChciałabym mieć już wszystkie wyniki a to trwa... dziś na ten koagulantu pobrali mi aż 4 próbki. Tak kazał laborant, bo w poprzedniej próbce były jakieś włókniaki, dlatego nie zrobili badań.
Tych badań jest tyle...
Dziękuję za szybko odpowiedź. Wiesz ja mierze temperaturę o jednej godzinie po minimum 3 godzinach snu przed wstanie z łóżka nie spożywam alkoholu jedynie co to właśnie 20dc zdarzyło mi się nie spać cała noc i dlatego ta temperatura jest wpisana byle jaka i wiem że nie mogę jej brać pod uwagę. W takim razie muszę po prostu czekać według tej owu w 20dc okres powinnam mieć 4.11 to będzie 38dc więc mam spokojnie bez paniki czekać tak?@młoda1994 Nikt Ci tego nie powie. Mocno rozchwiany masz ten wykres. Mierzenie temperatury wymaga sporo organizacji. Jakbym miała zgadywać, to z dużym prawdopodobieństwem owu byłaby 12dc.. Aczkolwiek dalsze pomiary sugerują, że jednak ona faktycznie była 20dc, a teraz stabilizuje się temperatura na wyższym poziomie. Jak zacznie spadać, to przyjdzie @. Utrzymywanie się wyższej temperatury będzie wskazywało na ciążę.
Aha no tak. Wiesz ja nie wiem jaka mam fazę lutealna. A co do dupfastonu to gin mi powiedział że duphaston w dawce 10mg na dobę nie zablokuje owu tylko jeszcze pomoże. Tylko że ja nie biorę duphastonu żeby zajsc w ciążę tylko na regulację cykli.A dlaczego masz czekać do 38dc?? Teoretycznie powinnaś @ dostać do 14dni po owulacji. Chyba że masz problemy z fazą lutealną. Jasne, że bez paniki.
Jeśli zaczęłaś brać za wcześnie duphaston, to on by zablokował owulację. I stąd mogą być zawirowania na wykresie.
Aha no tak. Wiesz ja nie wiem jaka mam fazę lutealna. A co do dupfastonu to gin mi powiedział że duphaston w dawce 10mg na dobę nie zablokuje owu tylko jeszcze pomoże. Tylko że ja nie biorę duphastonu żeby zajsc w ciążę tylko na regulację cykli.
Rozumiem ale z tego co się orientuję to dupfaston nie podnosi temperatury. Nic narazie nie będę panikowac zobaczę i poczekam kiedy i czy przyjdzie miesiączka. Dziękuję za odpowiedź.Dupek brany przed owu na pewno ja zablokuje bo to przecież progesteron. A progesteron podniesiony sprawia że owulacji nie ma i przez to też będąc w ciąży nie masz owu i okresu bo progesteron jest podniesiony![]()
Rozumiem ale z tego co się orientuję to dupfaston nie podnosi temperatury. Nic narazie nie będę panikowac zobaczę i poczekam kiedy i czy przyjdzie miesiączka. Dziękuję za odpowiedź.