• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Na białym tle jest dzisiejszy.

Załączniki

• 2019-11-06 12.58.07.jpg
    2019-11-06 12.58.07.jpg
    173,4 KB · Wyświetleń: 79
  • 2019-11-06 13.28.26.jpg
    2019-11-06 13.28.26.jpg
    367,8 KB · Wyświetleń: 78
@Madlein Teoretycznie pik mógł nastąpić pomiędzy tymi testami. Moim zdaniem pierwszy już wskazuje na owulację. Zresztą jeśli było różne stężenie moczu, to i kreski mogą mieć nieco inne odcienie.

A nie masz przypadkiem PCO?
Jestem wręcz przekonana, że to dzieje się teraz bo ból podbrzusza zmusił mnie do zarzycia nospy. Teraz kwestia druga, zupełny brak śluzu płodnego. Przed poronieniem gdzieś tam się pojawiał na papierze. Teraz wcale. Dodam, że ginka zawsze stęka przy badaniu, że szyjkę mam bardzo daleko. Po poronieniu też powiedziała, że nie podejmie się poraz kolejny założenia mi wkładki, bo coś tam się pozapadało (ścianki pochwy?) i dojście do szyjki jest zbyt trudne. Tak więc o czym może świadczyć brak śluzu płodnego podczas gdy owulacja jednak występuje?

@witch84 Kochana nie mam właśnie PCO.

reklama
@NadziejawPanu trzymam kciuki w takim razie ❤ nie chcesz już próbować naturalnie? A jak tam ślub już po czy jeszcze trwają przygotowania? :)

@nnat. No właśnie tak jest jak się chce być fair ja już raz się na tym przejechałam... Odpoczywaj i niczym się nie przejmuj ❤️ kiedy wizytujesz? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry