młoda1994
Fanka BB :)
Czemu szalona? Ja trochę zglupialam bo wykres zaznaczył mi owu na 14dc a mi się wydaje że była 19dcJa
Też korzystam z flo, ale ona szalona... [emoji85]
Wklejam wykres niżej z aplikacji flo i ovuview
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czemu szalona? Ja trochę zglupialam bo wykres zaznaczył mi owu na 14dc a mi się wydaje że była 19dcJa
Też korzystam z flo, ale ona szalona... [emoji85]
Ja mierze temperaturę zwykłym elektronicznym termometrem ale on ma dwa miejsca po przecinku i wprowadzam dane do aplikacji pod nazwą "flo" i "ovuview"
Czemu szalona? Ja trochę zglupialam bo wykres zaznaczył mi owu na 14dc a mi się wydaje że była 19dc
No właśnie dlatego szalona... im więcej danych tym mniej rzetelna... przynajmniej tak mi się wydaje ;(
Widzę że nie tylko ja mam takie góry i doliny na wykresach.Poniżej poprzedni cykl [emoji849] z temperatur początkowo wyliczyło mi jakieś 8 dni przed, a testy owulacyjne wyszły tak jak obecnie zaznaczone... [emoji29] więc sama nie wiem o co chodzi ;(
Jestem z okolic Warszawy. Tak wszystkie te badania miałam robione. Progesteron oki, AMH 5,37 ( w 2017r miałam wtedy 27 lat). Jedynym tłumaczeniem jest endometrioza.
Kochana a jak edytować post? Ponieważ nie mam takiego wyrazu jak edytuj tylko polubienie i cytat[emoji6]Faktycznie endometrioza nie leczona może być przeszkodą. Mamy tu na forum taką dobrą duszyczkę, której pomimo endometriozy udało się urodzić dwójkę bobasów@Destino może coś pomożesz?
@silverwomen @TrPk mam prośbę. Mamy tu na forum zasadę aby nie pisać jednego posta pod drugim tylko edytować. Więc proszę Was, róbcie tak, bo dużo czytelniej jest wtedy
Kiedy któraś testuje?bo dawno nie było pozytywu żadnego....
@Jivka co u was? Jak sytuacja?
Ja temperaturę mierze drugi cykl pod rząd i jeszcze mierzyłam maj czerwiec ale tamten wykres to katorga. U mnie śluz jest cały cykl przezroczysty i lejacy jak woda a o szyjce to się nie wypowiadam bo dla mnie to czarna magia.@młoda1994 no ja też jakąś masakrę z tymi temperaturami mam [emoji85]
Ja od nie dawna mierzę temperaturę, kilka miesięcy. Robię testy owulacyjne i tyle. Ze śluzem różnie bywa, więc sobie odpuszczam najczęściej. O wysokości szyjki to już nie wspomnę...
@roki_1991 jasne, postaram się nie robić bałaganu![]()
Więc nie pozostaje mi nic innego A życzyć powodzenia w staraniach i zrozumieniu swojego ciała, bo to łatwe nie jestJa temperaturę mierze drugi cykl pod rząd i jeszcze mierzyłam maj czerwiec ale tamten wykres to katorga. U mnie śluz jest cały cykl przezroczysty i lejacy jak woda a o szyjce to się nie wypowiadam bo dla mnie to czarna magia.
Ja póki co się nie staram ale próbuję się uczyć swojego organizmu, bo organizm kobiety to jedna wielka tajemnica.Więc nie pozostaje mi nic innego A życzyć powodzenia w staraniach i zrozumieniu swojego ciała, bo to łatwe nie jest[emoji29]