Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo pomyslalam, ze może to implantacyjneOstatnie trzy cykle miałam tak że dzień ,dwa przed okresem zaczynały mi się plamienia.
Czyżbyś chciała przejąć mój brzuszek? [emoji4]Byłam po test na jutro i przy okazji kupiłam jakiś paskowy za 5zł o czułości 10. Stwierdziłam że zobaczę co wyjdzie. Po 7h bez toalety wyszedł kolejny cień cienia cienia. Oczywiście mój telefon nie łapie nawet tej kreski żeby zrobić foto.
Dodaje zdjęcia bo coś udało się uchwycić. Drugie trochę podkręciłam żeby było lepiej widać. Pierwsze jest tak jak widzi to mój telefon heh.Czyżbyś chciała przejąć mój brzuszek? [emoji4]
Czeka w gotowości [emoji4]
Cień jest różowy. Myślę że to nie odczynniki ale też liczę się z tym że może nie być to ciąża. Zrobiłam dwa różne testy z różnych firm i na obu jest cień cienia różowy. Jutro powtórzę i zobaczę co z tego wyjdzie@Sandra094 Ja tam nic nie widzę. Zwróć uwagę czy ten cień cienia robi się różowy, bo jeśli jest tylko bardziej szary, to raczej jest to tylko miejsce, na którym naniesione są odczynniki. Potrzymam kciuki jednak byś się nie myliła, a to ja bym miała coś z oczami ;-)
Sprawdź jutro, ale chyba faktycznie coś tam na tym pierwszym zdjęciu się przebijaChętnie przejme dobre wibracje hahah Dodaje zdjęcia bo coś udało się uchwycić. Drugie trochę podkręciłam żeby było lepiej widać. Pierwsze jest tak jak widzi to mój telefon heh.Zobacz załącznik 1047770Zobacz załącznik 1047771