Jivka
Moderator
@roki_1991 no ja nie korzystałam akurat z jej usług przed urodzeniem [emoji4] Stwierdziłam że szkoda mojego i jej czasu i w sumie położną wybrałam z mega przypadku 3 dni przed cc i okazała się spoko babką.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest jest widaćsuper
będziesz szła na betę??
Ja dziś dalej się czuje strasznie źle, bardzo boli mnie brzuch jest mega twardy, wzdęty i czuję skurcze co jakiś czas. W poprzednich ciążach tak nie miałam. Czy to zły znak?? Wzięłam nospe. Do tego mdłości...
Dziewczyny dzięki za informację. Już po nowym roku zacznę się rozglądać i gdzieś się zapisze.
A u was jak z wózkami kupowaliscie nowe czy od kogoś używany?
Dziewczyny dzięki za informację. Już po nowym roku zacznę się rozglądać i gdzieś się zapisze.
Ja nowy zamierzam kupić, jakoś nie wyobrażam sobie kupić wózka używanego, jakies takie moje wewnętrzne przekonanie...Dziewczyny dzięki za informację. Już po nowym roku zacznę się rozglądać i gdzieś się zapisze.
Trzymam kciuki ;*Raczej po świętach wybiorę się od razu do swojego gin ale jutro powtórzę jeszcze dla pewności. Nie chcę za bardzo się nakręcac bo różnie może być tym bardziej że z moich obliczeń jest to dopiero 4 tydzień.
Dziękuję. Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrzeJa nowy zamierzam kupić, jakoś nie wyobrażam sobie kupić wózka używanego, jakies takie moje wewnętrzne przekonanie... Trzymam kciuki ;*
Ale prezent na święta...![]()
Używany [emoji4] Też mam Bebetto [emoji4]Dziewczyny dzięki za informację. Już po nowym roku zacznę się rozglądać i gdzieś się zapisze.