Dzoana88
Fanka BB :)
Ja jakoś w 25 tygodniu, ale tylko dlatego ze była okazja bo gdyby nie to, to kupilabym później bo sporo miejsca zajmuje [emoji4]Dziewczyny w którym tygodniu kupowalyscie wozek dla fasolki?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jakoś w 25 tygodniu, ale tylko dlatego ze była okazja bo gdyby nie to, to kupilabym później bo sporo miejsca zajmuje [emoji4]Dziewczyny w którym tygodniu kupowalyscie wozek dla fasolki?
Jakoś 6/7 miesiąc![]()
Ja też jakoś 20-25 tv. Pojechaliśmy oglądać i był taki jak mi się podoba więc zamowilismyDziewczyny w którym tygodniu kupowalyscie wozek dla fasolki?
Jakoś 2 miesiące przed terminem zamawialismy, a odebralismy jak Maksiu się urodził.Dziewczyny w którym tygodniu kupowalyscie wozek dla fasolki?
Dziewczyny! Uzywalyscie może domowych testów na mocz? Takie paski w sumie jak do testow owulacyjnych. Nie wiem czy ma to jakaś podstawę diagnostyczna?
Nie nie. O testy na infekcje moczowapytasz o testy ciążowe??
Dziewczyny! Uzywalyscie może domowych testów na mocz? Takie paski w sumie jak do testow owulacyjnych. Nie wiem czy ma to jakaś podstawę diagnostyczna?