monika1708
Fanka BB :)
Hej, bierze ktoś acard i glucophage? Zastanawiam się czy mają wpływ na miesiączkę? [emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej, bierze ktoś acard i glucophage? Zastanawiam się czy mają wpływ na miesiączkę? [emoji848]
Ja bym poszła do gine u mnie przed poronieniem już było coś tam widac5tydzien +1 dzien
Długość i obfitoścW jakim sensie wpływ?
Nie rozumiem. Co było widać przed poronieniem? Do ginekologa mam w piątek. A jakieś plamienia miałaś czy coś?Ja bym poszła do gine u mnie przed poronieniem już było coś tam widac
Nie wiem jak gluco Ale acard może powodować obfitszy okres. Chociaż u mnie akurat się nie sprawdzaloDługość i obfitośc
Gluco podobno stosuje się w leczeniu endometriozy więc może zmniejsza wówczas krwawienie. W każdym razie ja go biorę już prawie dekadę i nie zauważyłam żeby miał wpływ na długość i obfitość miesiączki.Nie wiem jak gluco Ale acard może powodować obfitszy okres. Chociaż u mnie akurat się nie sprawdzalo
Dostalam lekkich plamienie i pojechalam na ip. Było widać pęcherzyk i wg lekarza wszystko było okej. Niestety pomylił sięNie rozumiem. Co było widać przed poronieniem? Do ginekologa mam w piątek. A jakieś plamienia miałaś czy coś?
Teraz wiem że prywatny gine od razu dałby progesteronNie rozumiem. Co było widać przed poronieniem? Do ginekologa mam w piątek. A jakieś plamienia miałaś czy coś?
5tydzien +1 dzien