• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wlasnie zakupilam na allegro testy owulacyjne+testy ciazowe gratis,zobaczymy jak to dziala;).
Ja tez uciekam do wanny bo relaksu potrzebuje.
Kolorowych snow dziewczynki:-)

no witam,co do mojej choroby to jeszcze nic nie wiem 13.09 idę na wizytę do swojej gin i wtedy dowiem się jakie są wyniki,napewno napisze co się dowiedziałam,jak narazie żołądek mnie wykańcza i teraz mam straszną migrenę ale leżę 24 h w łóżku i to mnie jakoś ratuje...

Witam :-) we wtorkowy poranek... ja na nogach od 5 :-)

Poniewaz używałam testów owu to moge napisac :-)))
robi sie je w zalezności od długoścu cyklu jak masz 28 to piszą by robić od 11dc...
mój test zanurzało sie na 5s w moczu (mocz nie może byc rozrzedzony, należy nie pic co najmniej 2 h przed zrobieniem testu, ja robiłam 2 x dziennie ok. 10 i ok. 22 bo chciałam ustrzelic chłopca). Na tescie pojawia sie kreska testowa i w zalezności od dnia cyklu ew. druga..Jak kreska testowa i druga kreska maja ten sam kolor albo ta druga jest mocniejsza od testowej to oznacza, że w ciagu 12-24h bedzie owulacja...więc najlepiej za 12 h zacząć staranka :-)....u mnie przy cyklu 28-max 30 dni zblizajacą się owulację test pokazał od 14dc (druga bladorózowa) a w 15dc juz obie były takie same, owulacje miałam 15-16dc i sie udało za pierwszym razem!!!
życzę sobie i wszystkim testujacym owu powodzenia :-)))

ach no i dzis mam 2 rocznicę ślubu, planujemy z mamą przyjecie niespodziankę :-) dla chłopów.... ja kupuje szampana i lody a mama robi ciasto... (rodzice mają 34rocznicę slubu akurat też dziś)...
ale mnie mój m wczoraj zaskoczył, czekał na mnie pod kocykiem na kanapie w stroju Adama, tylko listka mu brakowało... :-D przytulanki rocznicowe były bo o dziwo nie zapomniał o rocznicy ... :-) milutko...:-D:-D:-D

juz się nie moge doczekać staranek, wcallle się nie będę musiała do niczego zmuuuszać :-D

reklama
Witam dziewczynki jest któraś z Was?? Mam pytanie a do wizyty u lekarza jeszcze kilka dni. Możne zacznę od początku : od 17 zaczynam starania, będe już wtedy po cytologii i wymazie. Moje wątpliwości budzi fakt, że ostatnio zauważyłam że nieregularnie bije mi serduszko i podejrzewam arytmię lub coś w tym rodzaju. Nie mam pojęcia jak to się ma do ewentualnej ciąży. W necie niestety nic nie znalazłam....
Druga sprawa : chodzę do dwóch lekarek i jak same wiecie ile lekarzy tyle opinii. Jedna twierdzi że powinnam odstawić w Bromergon jeśli zajdę w ciąże ( zażywam go na zbicie prolaktyny) i dostanę Duphaston i Luteinę. Druga twierdzi że powinnam nadal Bromergon zażywać żeby wysoka prolaktyna nie zaatakowała. Do tego już teraz mam zażywać Duphaston w określonych dniach cyklu, a jak zajdę w ciąże to wtedy przez cały cykl. O Luteinie nie wspomniała....
Kochane co zażywałyście, albo co macie zamiar zażywać?? Co mówili Wam lekarze??
Chodzi mi o leki na podtrzymanie: może dostałyście jeszcze coś innego??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry