nnat.
Fanka BB :)
@roki_1991 obecnie na nic niestety nie można być przygotowanym i nie wiadomo czy kupisz, czy ktoś Cię poza oddział wypuści, albo czy wniesie rzeczy na oddział... 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie. Strasznie się martwię. Byłam u lekarza rodzinnego żeby w tej sytuacji on mi przepisał skierowanie na beta hcg ale powiedział mi że mu przykro ale on takich badań nie może przepisać bo to jest rola gin i mam próbować się za wszelką cenę do dzwonić. On mi nic nie poradzi.@młoda1994 nie wiem... Serio, nie wiem. O ile z wytycznych radziłabym zostać w domu i nie narażać siebie, tak z drugiej strony przydałoby się sprawdzić co się dzieje....![]()
No właśnie. Strasznie się martwię. Byłam u lekarza rodzinnego żeby w tej sytuacji on mi przepisał skierowanie na beta hcg ale powiedział mi że mu przykro ale on takich badań nie może przepisać bo to jest rola gin i mam próbować się za wszelką cenę do dzwonić. On mi nic nie poradzi.
Nie. Nie ma prywatnych lekarzy i takich labolatoriow gdzie idziesz z miejsca tak jak w Pl.A prywatnie nie można U was zrobić beta hcg?
Szkoda że tak długo zwlekałas z wizytą u ginekologa, sprawy tak się pokomplikowały teraz, że nie wiem co Ci doradzićNo właśnie. Strasznie się martwię. Byłam u lekarza rodzinnego żeby w tej sytuacji on mi przepisał skierowanie na beta hcg ale powiedział mi że mu przykro ale on takich badań nie może przepisać bo to jest rola gin i mam próbować się za wszelką cenę do dzwonić. On mi nic nie poradzi.
U nas i tak jest problem z lekarzem od 3 tygodni. Jeden nie odbiera wogule drugi mam próbować w poniedziałek a trzeci powiedział mi że nie ma terminów i nie przyjmują nowych pacjentek mimo że powiedziałam jaka jest sytuacja.Szkoda że tak długo zwlekałas z wizytą u ginekologa, sprawy tak się pokomplikowały teraz, że nie wiem co Ci doradzić [emoji3525][emoji3525]
A nie macie teraz teleporad? Może w ten sposób mogłabyś uzyskać skierowanie? Koleżanka mieszka w Niemczech i opisuje właśnie, że teraz przeszli lekarze na teleporady.U nas i tak jest problem z lekarzem od 3 tygodni. Jeden nie odbiera wogule drugi mam próbować w poniedziałek a trzeci powiedział mi że nie ma terminów i nie przyjmują nowych pacjentek mimo że powiedziałam jaka jest sytuacja.