nnat.
Fanka BB :)
Zdecydowanie tak, jak boli dość mocno to bierz nospeDziewczyny miała któraś z was bóle brzuch jak na @?
Jak leżę czy siedzę to nie czuję ale jak wstanę i chodzę to czuję ból w podbrzuszu [emoji17]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdecydowanie tak, jak boli dość mocno to bierz nospeDziewczyny miała któraś z was bóle brzuch jak na @?
Jak leżę czy siedzę to nie czuję ale jak wstanę i chodzę to czuję ból w podbrzuszu [emoji17]
No wzięłam nospe bo kurcze co wstawałam to mnie napierniczał brzuch [emoji17]Zdecydowanie tak, jak boli dość mocno to bierz nospe![]()
Ja cały czas czuje kłucie w podbrzuszu. Głównie tak po środku. Bardziej czuje jak siedzę zgięta i pytałam o to lekarkę ostatnio to mówiła, że to nie jest groźne. Jutro jeszcze dopytam. Bo czasami te bóle są dość mocne i chce zapytać o stosowanie nospy. Bo widziałam, że dziewczyny pisały, że można brać.Dziewczyny miała któraś z was bóle brzuch jak na @?
Ja tak mam. Jak siedzę zgięta to mnie strasznie boli i w dodatku kłuję mnie tak dziwnie po prawe stronie, a jak leżę na pół siedząco lub całkiem leżę nie dolega mi nic.
Będę o to pytać lekarza na wizycie bo nie pokoi mnie to trochę.
Tak spoko, widzę że idziemy podobnie. U mnie 6+7 z usg [emoji2368] pewnie będę grudniowa mama [emoji23] ale spoko wypytam o wszystko doktorka
Niektórzy lekarze mowila że można brać nospe inni ze warto spasmoline. Jeszcze inni zalecaja raczej magnez w duzych dawkachJa cały czas czuje kłucie w podbrzuszu. Głównie tak po środku. Bardziej czuje jak siedzę zgięta i pytałam o to lekarkę ostatnio to mówiła, że to nie jest groźne. Jutro jeszcze dopytam. Bo czasami te bóle są dość mocne i chce zapytać o stosowanie nospy. Bo widziałam, że dziewczyny pisały, że można brać.
Mój lekarz wyznaje zasadę żeby brać nospe w razie potrzeby, ale potem zwiększył mi dawkowanie na 3x dziennie po 1 tab.Ja cały czas czuje kłucie w podbrzuszu. Głównie tak po środku. Bardziej czuje jak siedzę zgięta i pytałam o to lekarkę ostatnio to mówiła, że to nie jest groźne. Jutro jeszcze dopytam. Bo czasami te bóle są dość mocne i chce zapytać o stosowanie nospy. Bo widziałam, że dziewczyny pisały, że można brać.
Z owulacja praktycznie się zgadza. Była opóźniona o 7-10 dni [emoji2356]A zgadza Ci się USG z @ lub owulacja?
U mnie wychodziłoby dziś wg owu 7+1.