Gratuluję! Dużo zdrówka, spokoju i odpoczynku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję! Chyba szybko poszło co ? Jak trochę odpoczniesz to daj znać jak to było bo jestem bardzo ciekawa [emoji4] buziaki dla Zuzanki! Aaaaaale macie fajnie achhh [emoji8]
Gratulacje! Zdrówka dla Was
Obyś miała rację. Zobaczymy jak będą wyniki z bety.@nnat. Ty widzę rodzisz jak moja koleżanka. Chwila moment i maluszek jest na świecie. Gratuluję!
@młoda1994 to nie jest ciąża pozamaciczna, wspomnisz moje słowa kochana. Trzymaj się dzielnie [emoji8]
Też bym się wolała dowiedzieć że to pęcherzyk się wchlonal a nie ze cpKochana moje gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] dużo zdrówka dla Was  [emoji8][emoji8][emoji8] daj znać jak tam u Was gdzy dojdziesz do siebie [emoji6]
@młoda1994 tym bardziej nie chce mi się wierzyć, że to cp. Trzymaj się [emoji173]️ będzie dobrze.
O matulo!!! ale petarda z Ciebie ! O 7 na porodówce i o 9 już Zuzia na świecie :O to się nazywa "szybkość czasu" <3 bardzo ale to bardzo się cieszę ! Jak tylko dojdziecie do siebie to koniecznie napisz nam jak wszystko się potoczyło