Takaja123
Fanka BB :)
Zrób igg i igm jak radzi @roki_1991 z tego co pamiętam to też robiłam igg i igm, a nie kojarzę IgaNie mają online Iga... Może na miejscu okaże się, że robią. Dzięki za wiadomość. Cenna![]()
Powodzenia i daj znać jak wyniki ❤
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrób igg i igm jak radzi @roki_1991 z tego co pamiętam to też robiłam igg i igm, a nie kojarzę IgaNie mają online Iga... Może na miejscu okaże się, że robią. Dzięki za wiadomość. Cenna![]()
Dzięki, dam znać choć pewnie długo się czeka.Zrób igg i igm jak radzi @roki_1991 z tego co pamiętam to też robiłam igg i igm, a nie kojarzę Iga
Powodzenia i daj znać jak wyniki ❤
Cudna [emoji7] gratulacje Mamusiu [emoji320][emoji512][emoji322]Witajcie Kobietki[emoji18] w końcu znalazłam chwilę, żeby napisać [emoji6] nie wiem czy mnie pamiętacie, ale @Charlotte21 na pewno mnie kojarzy, bo miałyśmy taki sam termin porodu[emoji3059] ja aktualnie jestem już po porodzie siłami natury[emoji4] Alicja przyszła na świat w 38 tygodniu z wagą 2700g i 52 cm[emoji178][emoji3059] o 20.25
Gratulacje [emoji7]Witajcie Kobietki[emoji18] w końcu znalazłam chwilę, żeby napisać [emoji6] nie wiem czy mnie pamiętacie, ale @Charlotte21 na pewno mnie kojarzy, bo miałyśmy taki sam termin porodu[emoji3059] ja aktualnie jestem już po porodzie siłami natury[emoji4] Alicja przyszła na świat w 38 tygodniu z wagą 2700g i 52 cm[emoji178][emoji3059] o 20.25
Jeszcze nie byłam, jutro idę do nowego gina, a w czwartek do swojego@młoda1994 beta wszystko wyjaśni mi3jmy nadzieję. Możliwe, że jeden pęcherzyk był w macicy, a drugi mógł być poza są takie przypadki ale nie ma co gdybać poczekaj spokojnie na wyniki. Jeśli nie dostaniesz okresu i wykluczy co to może być potrzebne łyżeczkowanie. Przytulam, ❤
@coco07 kochana duża już ta Twoja Gwiazdeczka, dałabym jej więcej niż 3 miesiąceprzesyłam buziaczki
Przebieram już nogami na 5 sezon, a na razie oglądam od początku jeszcze żadnego serialu nie oglądałam drugi raz
@mohaaa byłaś już u gina na kontroli? Jak się miewasz?![]()
No cudowna kruszynkaWitajcie Kobietkiw końcu znalazłam chwilę, żeby napisać
nie wiem czy mnie pamiętacie, ale @Charlotte21 na pewno mnie kojarzy, bo miałyśmy taki sam termin porodu
ja aktualnie jestem już po porodzie siłami natury
Alicja przyszła na świat w 38 tygodniu z wagą 2700g i 52 cm
o 20.25