• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja dzis znów pierwsza? przecież już po 8 wstawać :-))) mi tu zaraz...

cyniczna - oby ślub sie udał, ja swój chetnie tez drugi raz bym wzięła zwłaszcza, ze wtedy juz w brzuszku była mała Wika9tyg i dobrze sie miała...

słodziutka, rak to przebrzydły oszust, nigdy nie wiadomo kogo i kiedy nawiedzi, walka jest nierówna niestety...trzymajcie sie dzielnie :-(, bądź z mamą po prostu...ja się ze swoim dziadkiem nawet nie zdąrzyłam pożegnać (miał wyciety przełyk...i raka zołądka :-( i jadł przez rurkę), 7 dni przed smiercia czuł sie wspaniale, wstał nawet po 5 latach z łóżka, robił ćwiczenia, wszyscy bylismy szczęśliwi a tu nagle ciach i zgasł we snie... wszyscy bylismy w szoku...jakos u mnie wszyscy na raka odchodzą, babcia i drugi dziadek też niestety :-(, okropna przeokropna choroba....i bezradność

niusi@ piekny teścik, dobrze, zę nie czekałaś do rana bo teraz możesz spać i śnic o maleńkich rączkach ...bo własnie gdzieśtam sie wykształcają :-)

od wczoraj boli mnie podbrzusze, zaczeły mi takie bolesne syfki wyskakiwać:wściekła/y: idzie @ wielkimi krokami...

dzis sie wybieram do księdza po papierki wiki i bedziemy załatwiac chrzest...moja siostra znowu zaczeła staranka o dzidzię więc musimy sie wyrobic zanim zaciąży...:-)

reklama
dlaczegotak, ja sie modliłam jak wika sie urodzila o 6h snu pod rząd, ale nie było mi to dane do 6-go mies a nawet teraz raczej nie spie po 6h bez przerwy bo mała je 24 i 5 rano, jak nie zje to mamy ja na głowie od 5......a ja schudłam do swojej dawnej wagi w 5 mies...bez diety...jadłam więcej niz normalnie by miec pokarm...jadłam w dzień, w nocy ...ciągle...i chudłam
moze poproś meża by trochę cie odciążył i jesli faktycznie tak będzie dalej z chudnieciem to możesz sie wykończyć ... jedz więcej kobieto ! :-)
całuski dla maluszka

potówki w pierwszych 3 mies sa normalne...bo dzidzius ma jeszcze skórkę, która sobie nie radzi z potem....
nie smaruj niczym, nie oliwkuj buzi ani ciałka broń boże...kup mydełko oilatum i to wystarczy...super dobre jest (nic innego wice nie pomagało) no i niestety przy karmieniu piersia trudno je wyleczyć, czesto przemywaj piersi...nie przepacaj dziecka (jedna warstwa wiecej niz ty)...możesz dodac rumianku do wody
alez ty duzo schudłaś, ja przytyłam 13 w ciazy, w szpitalu odpadło mi 6 więc zostało tylko 7 do zrzucenia a to nie za duzo...samo poszło...
moja mała jadła co 2h..potem nosiłam ja nawet po pół godziny by odbiła...kupke robiła 1-2 razy dziennie tylko, sama nie robiłam zakupów - robiłam listę meżowi tylko, pierwszy miesiąc gotowała mi mama a potem juz sama, pranie robiła mi pralka :-)...ja tylko wieszałam i nigdy nie prasowałam malej rzeczy...albo jestem leniwa albo po prostu szkoda mi było czasu...wolałam sobie pospac a usypiała mi przewaznie na spacerkach albo przy cycu ... ja przy dzidzi nie siedziałam w nocy, spałam jak zabita po maratonie z karmieniem i odciaganiem (odciagałam co 3h do 6 mies bo miałam mało pokarmu i musiałam pobudzac laktację...)...łatwo nie jest ale to tak szybko mija i potem zostaja tylko wspomnienia i tesknota...znowu bym tak chciała

Edytko... Jesteście w moim sercu!!! Myslę o Was i modlę się...

Dlaczegotak, niedługo bedzie z Ciebie niezła lasencja:-D Ale ta temperaturka to jak u nieboszczyka:baffled: Idź może zrobic morfologie kochana, zebyś nam się jakiejś anemii nie nabawiła.

reklama
Witam dziewczynki!!!!!:-):-):-)

SŁodziutka , ALso ,strasznie mi przykro,nie wiem co powiedzieć,,,,,,,,,,cokolwiek powiem to i tak ..............,TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNY I NIEPODDAWAJCIE<<<<<trzeba wierzyć,,,cuda się zadrzają,,,,jestem z WAMI całym sercem,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry