młoda1994
Fanka BB :)
Powtórzę test napewno a jak go powtórzę to napewno dam znać[emoji4][emoji4]Ja jestem ciekawa czy kreska ciemnieje, czy może w ogóle jej już nie ma. Stąd moje pytanie. Trzymaj się Kochana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powtórzę test napewno a jak go powtórzę to napewno dam znać[emoji4][emoji4]Ja jestem ciekawa czy kreska ciemnieje, czy może w ogóle jej już nie ma. Stąd moje pytanie. Trzymaj się Kochana
Hmmm czyli może znowu się pospieszylam@Charlotte21 ja nie wazylam małej. Wszędzie gdzie czytałam o tym jak sprawdzić czy sie najada jest napisane ze trzeba sprawdzać czy pieluszka jest wystarczająco często moczona. Mojej córki pieluszki były mokre więc byłam pewna ze nie jest głodnaI to ze dobrze przybiera dowiadywalam się za każdym razem na wazeniu przed szczepieniem
![]()
Gratuluję kochana :-* śliczna dziewczynka. My jeszcze czekamy na dzisiaj termin zobaczymy czy coś się rozkreci.Oto ja.Miłka ❤ 3580 g szczęścia, 54 cm
godzina 3.18, 14.05.2020
Poród...hmmm. Nie jestem jeszcze gotowa o nim napisać, łatwo nie było.
Wyjdzie kiedy będzie gotowa. Na moja czekałam do 41+1Gratuluję kochana :-* śliczna dziewczynka. My jeszcze czekamy na dzisiaj termin zobaczymy czy coś się rozkreci.
U mnie ktg ostatnie mieliśmy 19 maja u lekarza na wizycie. I wcześniej jeszcze 12 maja. I teraz jak nic się nie wydarzy to będziemy mieć 26 maja. A dzisiaj zaczynamy 40+0. Bardzo bym chciała aby dzisiaj się już rozkrecilo coś. Obawiam się dużej trzymania dziecka w brzuchu.Wyjdzie kiedy będzie gotowa. Na moja czekałam do 41+1uparciuch. Wiele dziewczyn co miały terminy wcześniej urodziły przede mną
A wspominam to jako stresująca czas. Każdy wydzwanial i się pytał. Więc trzymam mocno kciuki. Pamiętaj że teoretycznie po terminie jwst możliwość ktg co 2 dni aby monitorować.
Nie neguje tego ze kupiłaś wagę. Wręcz przeciwnie - jesli masz być spokojniejsza to nie widze w tym nic złegoHmmm czyli może znowu się pospieszylamto samo z laktatorem eleteycznym. Kupilam w poniedziałek aby rozbudzić laktacje w prawej piersi. Bo byka niewygodna dla małej to zdawalam głupia tykko z lwwwj i w prawej ni kropelki za pierwszym razem nienosciagnela.
ale to inna historia. .
No już trudno wage mampostaram się nie zwariować. A jak coś to sprzedam ,)
Moja nie Mi czy pieluszek...coagle mi mi czy podkłady jak przebieram kupęno idzie oszalec. Ostatnio ciagke sika na podkład.
Ooo lubiłam ten pasek [emoji16] Niestety na naszych już ich nie ma (jedziemy na 4 [emoji23]).Nie neguje tego ze kupiłaś wagę. Wręcz przeciwnie - jesli masz być spokojniejsza to nie widze w tym nic złego [emoji8] A co do sikania na podkład czy przewijak to ja do dzisiaj mam takie fontanny [emoji23][emoji23] Ale oprócz takiego moczenia na pieluszce widzę niebieski pasek więc jestem pewna ze siku wcześniej tez było [emoji23][emoji23]