• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wieczorkiem.Nie potrafię się powstrzymac żeby do was nie zajrzec:-)

Słodziutka trzymajcie się wszyscy i nie poddawajcie.

Agnieszka nie słyszałam o czyms takim i nie wiem jak bym zareagowała gdybym dostała taki list,pewnie tak jak u ciebie wszystko by wróciło ale nie wiem czy znalazłabym w sobie tyle siły,kiedy po łyżeczkowaniu obudziłam się z narkozy przyszedł lekarz i zapytał czy chcę sama pochowac płod czy zostawiam to szpitalowi,mój maluszek miał 15tyg.pierwsza myśl to że chce go sama pożegnac ale potem przyszło zastanowienie czy dam radę,nie dałabym więc podpisałam że zgadzam się by szpital przesłal je do Rudy śląskiej gdzie miało byc skremowane i rozsypane na polu pamięci.Potem były wyrzuty sumienia ale dziś wiem że to była dobra decyzja,przecież ja nigdy o nim nie zapomnę.Cieszę się,że masz możliwośc w ten sposób pożegnac sie z kruszynką.Zyczę ci dużo siły:tak:

Kasiek za wczesnie moim zdaniem zrobiłas test,spróbuj za kilka dni,mnie też już bardzo ciągnie zwłaszcza że mam test w domu,zaczęły pobolewac piersi,podbrzusze ale u mnie to stanowczo za wcześnie.:tak::tak::tak:

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę spokojnego wieczorku:tak::tak::tak::tak::tak:

wczoraj sie pytalam babci ze moj brat dzwoni moze do mamy i wiecie co ona mi powiedziala co on jej powiedzial ze nie ma zamiaru sie do nij odzywac bo jej nie toleruje i nie lubi z nia rozmawiac a to wszystko dlatego ze mama zachorowala od tammtej pory zrobill sie dla niej taki okropny a ja widze ze cierpi z tego powodu
glupi pajac nie nawidze go strasznie powiedzialam nawet babci ze nie chce nawet zeby byl na moim slubie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasiek nastepnym razem to napewno sie uda 3 mam mocno kciuki:)
a gdzie nasze ciezarowki i och fluidki Gabi Also Niusia Mordoklejka Mircia to juz byla dzisiaj:DDDD jak to fajnie jak jest co raz wiecej fasoleczek to jest duza nadzieja dla nas :))))
wiec dbac o siebie dziewczynki ile tylko sie da

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry