Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakie parametry sprawdza się na badaniach połówkowych? Próbowałam coś znaleźć na internecie ale na każdej stronie coś innego, czy może to zależy od lekarza ? Co u Was lekarze sprawdzali i jakie parametry są najważniejsze?
Ja kocham morze [emoji7] Mieszkając w pobliżu 3miasta mam do niego niedaleko i nie wyobrażam sobie mieszkać w innym miejscu w PL [emoji3590]
Haha ja ostatnio odpaliłam Killera Chodakowskiej i po 20min jak padłam to starsza córka sprawdzała czy żyje [emoji23]
A to dziwne, my od ręki akt urodzenia dostaliśmy [emoji4] Zgadzam się, papierkowej roboty jest bardzo dużo, zwłaszcza jak jeszcze dodatkowo ma się jakieś ubezpieczenia [emoji23]
Ja oprócz kasy za dziecka, złożyłam jeszcze wniosek za pobyt w szpitalu i operację i wpadło dodatkowo kilka stówek [emoji85]
Ja kocham morze [emoji7] Mieszkając w pobliżu 3miasta mam do niego niedaleko i nie wyobrażam sobie mieszkać w innym miejscu w PL [emoji3590]
Haha ja ostatnio odpaliłam Killera Chodakowskiej i po 20min jak padłam to starsza córka sprawdzała czy żyje [emoji23]
A to dziwne, my od ręki akt urodzenia dostaliśmy [emoji4] Zgadzam się, papierkowej roboty jest bardzo dużo, zwłaszcza jak jeszcze dodatkowo ma się jakieś ubezpieczenia [emoji23]
Ja oprócz kasy za dziecka, złożyłam jeszcze wniosek za pobyt w szpitalu i operację i wpadło dodatkowo kilka stówek [emoji85]
Tego to nie wiem ale lekarz mówił że jest ok. My chyba byliśmy w 21 tygodniu i Maks ważył 400g bodajże. Ale ręki sobie nie dam uciąć bo mam sklerozęDzięki dziewczyny.
Ile dni/tygodni w wymiarach i wadze przyjmuje się za Normę?
U mamy ginekolog wlasnie było tego tyle, że aż się przerazilam. Czasu by na to nie mieli![]()
Kiedy masz połówkowe? [emoji16]Jakie parametry sprawdza się na badaniach połówkowych? Próbowałam coś znaleźć na internecie ale na każdej stronie coś innego, czy może to zależy od lekarza ? Co u Was lekarze sprawdzali i jakie parametry są najważniejsze?
A nie czasem na pierwszych prenatalnych tyle wazy?Tego to nie wiem ale lekarz mówił że jest ok. My chyba byliśmy w 21 tygodniu i Maks ważył 400g bodajże. Ale ręki sobie nie dam uciąć bo mam sklerozę
Kiedy masz połówkowe? [emoji16]
A nie czasem na pierwszych prenatalnych tyle wazy?ja pamietam doskonale ze dr Staniczek powiedział „No dwie kostki masła ma”
ale myślałam ze to na pierwszych prenatalnych
bo w połowie ciąży dziecko wazy tak malutko?? Jestem na spacerze, bo aż bym spojrzała w papiery
Edit: kalafior wpadł jednak na to ze przecież mogę wygooglowaćmasz racje
to ma połówkowych
wiec Oliwia ważyła wtedy jakieś 396 bądź 398 gramów
![]()