Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na wadze przybiera. Z piersi dostaje raz dziennie jak odciagne i resztę dostaje mm. Bo jak tylko karmiłam z piersi zawsze musiałam dokarmic bo ciężko było się powiedzieć ile zjadla. A teraz tylko mm i raz dziennie ściągnięte. Narazie zjada 90 ml ale czasami się domaga więcej. Więc dostaje ale nie za dużo.@gigi_ Pamiętaj, że dziecko to nie robot. Moje dzieci bardzo długo jadły 60ml/porcję, ale jadły częściej niż rozpiska. Jak przybiera na wadze, to niech je tyle, na ile ma ochotę![]()
Dziewczyny chciałam się zapytać. Bo moja dziewczynka 10 czerwca będzie miała już 2 tygodnie i przeważnie robię jej mm 90 ml tak jak na opakowaniu ale ona się tym nie najada. W szpitalu mówili aby zwiększać dawkę o 10 lub 5 ml na dobę więc powinna już jeść 140 ml ?
Moja jednorazowo w 3 tygodniu zjadła 150 mlDziewczyny chciałam się zapytać. Bo moja dziewczynka 10 czerwca będzie miała już 2 tygodnie i przeważnie robię jej mm 90 ml tak jak na opakowaniu ale ona się tym nie najada. W szpitalu mówili aby zwiększać dawkę o 10 lub 5 ml na dobę więc powinna już jeść 140 ml ?
Maksiu jadł 60 ml w tym czasie, ale my więcej mieliśmy na piersi. Czasem nawet tylko 30 ml dawalismy. Jest jakiś wzór ile dziecko powinno zjeśćDziewczyny chciałam się zapytać. Bo moja dziewczynka 10 czerwca będzie miała już 2 tygodnie i przeważnie robię jej mm 90 ml tak jak na opakowaniu ale ona się tym nie najada. W szpitalu mówili aby zwiększać dawkę o 10 lub 5 ml na dobę więc powinna już jeść 140 ml ?
Tak, zwiększa się o 10ml ale to działa tylko do 10 czy 14 dnia [emoji848] Jeśli nie starcza jej 90ml,to podaj 120ml. Musisz obserwować dziecko, bo każde jest inne [emoji4]Dziewczyny chciałam się zapytać. Bo moja dziewczynka 10 czerwca będzie miała już 2 tygodnie i przeważnie robię jej mm 90 ml tak jak na opakowaniu ale ona się tym nie najada. W szpitalu mówili aby zwiększać dawkę o 10 lub 5 ml na dobę więc powinna już jeść 140 ml ?