Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możesz napić się winka, ja nie odstawiałam acardu bo on i tak do 7 dni się utrzymuje. Neoparin rano od razu rób zastrzyk. Po wyjęciu igły przytrzymaj wacikiem miejsce wkłucia to nie będzie siniakówPojawiło mi się parę pytań i mam nadzieję, że pomożecie
- biorę acard co wieczór, a co jeśli chcę wypić trochę winka - nie brać tego wieczoru acardu?
- kiedy najlepiej w ciągu dnia wstrzykiwać neoparin?
- jakieś sugestie przed rozpoczęciem wstrzykiwań? (nigdy tego nie robiłam i za parę dni muszę wykonać pierwszy zastrzyk)
DziękiMożesz napić się winka, ja nie odstawiałam acardu bo on i tak do 7 dni się utrzymuje. Neoparin rano od razu rób zastrzyk. Po wyjęciu igły przytrzymaj wacikiem miejsce wkłucia to nie będzie siniaków
Ja np brałam zawsze na noc, także to chyba nie ma większego znaczenia kiedy. Ważne żeby biorąc acard i heparynę brać jedno rano drugie wieczórDziękiA dlaczego najlepiej rano?
DziękiA dlaczego najlepiej rano?
Lekarz tak mi kazał żebym acard koniecznie na noc, a zastrzyki rano. Ale dużo dziewczyn zastrzyki robi o dowolnej godzinie.DziękiA dlaczego najlepiej rano?
Ale argumentował jakoś to swoje "koniecznie " czy nie?Lekarz tak mi kazał żebym acard koniecznie na noc, a zastrzyki rano. Ale dużo dziewczyn zastrzyki robi o dowolnej godzinie.
Też robiłam clexane z rana. Acard 150 na noc zawsze. I jak byłam w szpitalu to tylko mi dawali rano. Reszta dziewczyn miała na noc. Ja to jeszcze prosiłam polozne żebym mogła sobie sama wbićDzięki za wiedzę! To będę robić rano.