Carry88
Moderator
Źle czytasz zdjęciaod 75 to norma dla mężczyzn.kesli nie stosujesz anty, to norma jest od 59, więc jest Oki
No i super po chwili też to ogarnęłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Źle czytasz zdjęciaod 75 to norma dla mężczyzn.kesli nie stosujesz anty, to norma jest od 59, więc jest Oki
Źle czytasz zdjęcia [emoji14] od 75 to norma dla mężczyzn.kesli nie stosujesz anty, to norma jest od 59, więc jest Oki
Facetom chyba też się daje bromergon czy coś z tego gatunku. Wydaje mi się że gdzieś czytałam, że jak prolaktyna się obniży to wzrośnie testosteron, ale ręki nie dam sobie uciąćDziewczyny jestem podłamana. Mąż zrobił badania i mamy wyniki. [emoji26]Podpowiecie jak to poprawić? @roki_1991 @Lu_cy @mohaaa
Oby z wizytą nie było problemu ehhZobacz załącznik 1143539
Przejrzałam na szybko internety, będzie trzeba najpierw ustalić przyczynę. Ale powiem Ci że dużo się pokrywa z problemami Twojego męża. Może dobrze że coś wyszło w badaniach bo będzie można zastosować jakieś konkretne leczenie problemu@Lu_cy jest nadzieja, że będzie dobrze? Jestem załamana [emoji26]