Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@Carry88 Lekarka zaleciła odczekanie 3 msc, ale nie byłam podczas wizyty nawet badana, bo pechowo miałam wtedy miesiączkę. Czyli zalecenie czysto teoretyczne. W czerwcu było moje drugie poronienie, zrobiłam kilka badań, ale teraz o dziwo fizycznie zniosłam je o wiele lepiej (mialam zabieg), niż po pierwszym, gdy organizm się sam oczyścił i obyło się bez łyżeczkowania.
Oddam ci trochę swojegoDziewczyny! Szybkie pytanie - sprawdzone opcje na szybka poprawę endometrium potrzebuje. Coś poza czerwonym winem i migdałami? Byłam dziś u gina i oczywiście wszystko super, ale trochę cienkie endo. Jest poprawa w stosunku do poprzedniego cyklu, ale nie jest idealnie.
Lekarz musi oceni. Jednak teoria czekania 3 czy 6 miesiecy to stara szkoła, jak nie znali przyczyn poronienia to kazali czekać po prostu. Idź jak mówisz na usg i jak będzie okej to myślę że nie ma co czekaćDziewczyny! Jak to jest z tymi teoriami, iż po poronieniu trzeba odczekać minimum 3 miesiące, aby kontynuować starania. Jedna z Was wyżej pisała, ze dostała zielone światło po pierwszej @. Myślicie, ze jest to mocno wydumana teoria, czy jednak ma swoje uzasadnienie medyczne? Sama w pewnym okołoporodowym poradniku czytałam, autorką była położna i wieloletni amerykański praktyk, iż właśnie po poronieniu nie powinno się długo zwlekać, bo naukowo udowodnili, iż ciąża zaraz po poronieniu ma większe szanse zakończenia się pomyślnie. Co o tym sadzicie? Temat podjęłam całkiem luźno.![]()
Może dlatego że miałaś mieć cc to już w klinice nie pobrali@nnat. To pewnie co szpital to obyczaj. U mnie ani w szpitalu państwowym, gdzie urodziłam naturalnie, ani w prywatnej klinice (gdzie miałam cc) nikt wymazu już nie pobierał.
Wooooow, ja z chęcią przygarnę chociaż 2mmOddam ci trochę swojegoostatnio na usg w 20dc mialam 18.6mm!!! Aż moja gin zasugerowała ciążę, A ja wiedziałam że nie ma szans.....
Lekarz musi oceni. Jednak teoria czekania 3 czy 6 miesiecy to stara szkoła, jak nie znali przyczyn poronienia to kazali czekać po prostu. Idź jak mówisz na usg i jak będzie okej to myślę że nie ma co czekaćja miałam zabieg, A po 1 @ gin pozwoliła się starać
Może dlatego że miałaś mieć cc to już w klinice nie pobraliale na pewno zależy od szpitala
![]()