• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tylko patrząc na wagę wózka zwróćcie jeszcze uwagę, czy jest to waga całego wózka czy tylko ramy....
Potem dodajcie sobie jeszcze wagę dziecka i ewentualnej torby. I jeśli mieszkacie w bloku bez windy, to się zastanówcie czy będziecie miały gdzie wózek trzymać ;)

@Jivka właśnie oglądałam wymiary i wagę tego Bebetto, o którym pisałaś i faktycznie jest dość ciężki bo około 14-15 kg w zależności od wersji z gondola czy spacerówka, wymiary gondoli 78x34. Ten, który mi wpadł w oku bugaboo waży niecałe 10kg, wymiary gondoli nieco mniejsze 76x32.

@monika1708 u mnie to samo. Ja na wygląd a mąż na funkcjonalność ;)
@roki_1991 taki mamy zamiar, bo na internecie wszystko wygląda super i pięknie a rzeczywistość jest zupełnie inna ;)

w sobote właśnie chcemy sie wybrać do sklepu i pooglądać na żywo :)
już nie moge sie doczekać :D

@mohaaa u nas coś się ruszyło z tym leczeniem. Jutro mąż ma kolejny zastrzyk, badania i wizytę. Twierdzi, że czuję różnice po tym jednym zastrzyku z resztą ja też wiec jest nadzieja, że po kolejnym będzie jeszcze lepiej 😉 jak wszystko się odblokuję będzie badanie nasienia i sprawdzana drożność.
Trzymam kciuki jak zawsze ❤️ najważniejsze, ze coś ruszyło i idzie w dobrym kierunku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry