• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nnat. podnóżek kupiłam na allegro 😊 Dobrze jest żeby dziecku nóżki nie zwisały jak siedzi 😊
A jeszcze co do żłobka to ja też jestem zmuszona oddać Marcelinke.. Z jednej strony mam wyrzuty a z drugiej wiem że fajnie jest się rozwijać z innymi dziećmi. Jeszcze 3 miesiące i wracam do pracy wrrrrrr.... Na samą myśl mdłości...
Pytam bo takiego nie widziałam jeszcze ;) zakupie w tym miesiącu, ale poki co siedzi mi mała na kolanach i próbujemy nowych smaków 😉
O widzisz, a ja bym bardzo chciała pójść do pracy, znaleźć w zawodzie... Plan jest żeby przebranzowic się po macierzyńskim.

reklama
Właśnie wracam z Lidla 🙈🙈 Kupiłam przyprawy i jutro mam zamiar robić na obiad kurczaka z gyrosem 😄😄 I tak jak @Jivka pisze jest sporo rodzajów mak! Tyle czasu szukałam orkiszowej i do dzisiaj znalazłam jedna bio za 12 zł za kg. A w Lidlu dzisiaj w promocji coś koło 4 zł 😄😄

Aaa bo myślałam, że coś na rzeczy z tym stosowaniem. Ja muszę bo potem mi heparyna wejdzie ze względu na pai homo, chociaż w 1 ciążę oczywiście nie wiedzac o niczym zaszłam w 1 cyklu starań, ale się nie udało.

Dziewczyny jeszcze pytanie czy po poronieniu/poronieniach badaliscie nasienie?
mój mąż badał
Dziewczyny, czy któraś z Was ma czasem okropny kryzys i przestaje wierzyć w to, ze kolejna ciąża zakończy się szczęśliwym finałem? Ja dziś mam taki dzień. W tym miesiącu mogę zacząć kolejne starania, z jednej strony się bardzo ciesze, czekałam 3 długie miesiące, ale z drugiej jestem przerażona, bo wiem, ze 3 poronienia już nie przeżyje..:( Przy mojej dwurożności to jest loteria z tym szczęśliwym rozwiązaniem, a kwestia zabiegu i usunięcia wady została przez doktor odrzucona.
Mogę zapytac czemu usunięcie wady Lekarz odrzucił?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry