• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ludzie??? Kiedy to zlecialo ? [emoji33][emoji33][emoji33] a jak Maly bez mamy sobie radzi ? Do żłobka chodzi czy opieka w domu ?
Jak sue odnaleźć w pracy po takim długim "urlopie"?
Moj mąż pracuje na zmiany. Jak ma wolne to siedzi z małym, a tak to moja mama zostaje. Maksiu daje radę. Co prawda jak wychodzę to płacze, ale podobno po kilku sekundach przestaje. Wróciłam po 2 latach prawie. W zasadzie to się czuje jakbym naprawdę wróciła po urlopie. Od razu na głęboką wodę bo zajmujemy się covidem. Ale nie ukrywam że cieszę się z powrotu. Dobrze jest pobyć między dorosłymi [emoji3526][emoji3526]

Moj mąż pracuje na zmiany. Jak ma wolne to siedzi z małym, a tak to moja mama zostaje. Maksiu daje radę. Co prawda jak wychodzę to płacze, ale podobno po kilku sekundach przestaje. Wróciłam po 2 latach prawie. W zasadzie to się czuje jakbym naprawdę wróciła po urlopie. Od razu na głęboką wodę bo zajmujemy się covidem. Ale nie ukrywam że cieszę się z powrotu. Dobrze jest pobyć między dorosłymi [emoji3526][emoji3526]
Hahaha. Moja dopiero za chwile skończy 4 miesiace i juz czuje ze sie uwstecznilam. 😅🤷‍♀️ takze troche rozumiem. Powodzenia w pracy ! buziaki dla Małego.

@Charlotte21 nie oznaczylam Cie wcześniej więc napiszę jeszcze raz żeby nie umknęło , myślę, że warto żebyś spróbowała zanim dasz leki czy rozszerzysz dietę. : nam na zaparcia pomógł Jacek Buchta osteopata
Efekt był już kolejnego dnia. Byliśmy chyba w sumie z 3 razy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry