• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja byłam na usg w sobotę, wszystko jest ok. Kluska waży 1400 g. ulozona nadal miednicowo ale ma jeszcze chwilę na obrót [emoji846]
Właśnie moja kluska 2 tygodnie temu miała prawie 1500g więc się boję pomyslec co będzie teraz :) ale tez inny lekarz i inny sprzęt. Trzy tygodnie temu była ułożona główką w dół, tydzień później miednicowe i zobaczymy jak teraz będzie. Lekarz mi mowil jak byłam na echu, że ma jeszcze czas 4-6 tygodni na to.
Ja też bym wolała sn rodzić ale wszystko się okaże, jeszcze 10 tygodni. Chociaż chciałabym wcześniej :)
Imię już wybrane?

Właśnie moja kluska 2 tygodnie temu miała prawie 1500g więc się boję pomyslec co będzie teraz :) ale tez inny lekarz i inny sprzęt. Trzy tygodnie temu była ułożona główką w dół, tydzień później miednicowe i zobaczymy jak teraz będzie. Lekarz mi mowil jak byłam na echu, że ma jeszcze czas 4-6 tygodni na to.
Ja też bym wolała sn rodzić ale wszystko się okaże, jeszcze 10 tygodni. Chociaż chciałabym wcześniej :)
Imię już wybrane?
Tak, Julia [emoji846]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry