Straszny ból brzucha jest po tabletkach...Czemu? Myślałam, że farmakologicznie lepiej niż łyżeczkowanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Straszny ból brzucha jest po tabletkach...Czemu? Myślałam, że farmakologicznie lepiej niż łyżeczkowanie
póki co jestem w 23 tygodniu. Na początku były plamienie, beta się nie podwoiła i ogólnie strach co dalej, a jednak wszystko się poukładało. Pierwsza ciąża książkowa, a serce przestało bić, druga zupełnie na przekór i wszystko jest w porządku. Synek od samego początku żyje swoim życiem i nie patrzy na jakieś ramy stworzone przez lekarzyA jeżeli można zapytać jak przebiegała ciąża po zabiegu?
To gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było superpóki co jestem w 23 tygodniu. Na początku były plamienie, beta się nie podwoiła i ogólnie strach co dalej, a jednak wszystko się poukładało. Pierwsza ciąża książkowa, a serce przestało bić, druga zupełnie na przekór i wszystko jest w porządku. Synek od samego początku żyje swoim życiem i nie patrzy na jakieś ramy stworzone przez lekarzy![]()
będzie dobrze, aczkolwiek proponuje zrobić badania. Wiem, że to się czasem zdarza, bo zarodek był wadliwy, ale nie zawsze tak mogło być. Ja żałuje, że nie zrobiłam diagnostyki, bo nie dałabym rady przejść znowu przez to.To gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko było super![]()
A to była Pani pierwsza ciąża? Moja tak, staraliśmy się 10 cykli więc jak się udało bylismy bardzo szczęśliwi.będzie dobrze, aczkolwiek proponuje zrobić badania. Wiem, że to się czasem zdarza, bo zarodek był wadliwy, ale nie zawsze tak mogło być. Ja żałuje, że nie zrobiłam diagnostyki, bo nie dałabym rady przejść znowu przez to.
Cieszy się, chociaż myślę że miał nadzieję że ona będzie szybko chodzić i się z nią bawić. Niestety przez covid utrudnione mieliśmy kontrolę w szpitalu ale już jest dobrze. I mam nadzieję że więcej nie będę musiała się tam pojawiaćWspaniale, gratuluję! Już kiedyś o Tobie myślałam i miałam nadzieję, że brak wiadomości w tym wątku to dobra wiadomość. Niech Córeczka dobrze rośnie i już niedługo da Ci trochę wytchnienia. A jak synek? Cieszy się? Jego problemy zdrowotne opanowane czy jeszcze czeka go szpital?
To jest straszne.. nie chciałam.karmic a zostałam niejako do tego zmuszona i wszyscy na około naciskają że trzeba bo to tak super dla dziecka, dla więzi itd.. mam inne zdanie a wszyscy traktują mnie jak wariatkę..Gratulacje!!! A co do kp... ja jestem przykładem kobiety której kp nie sprawia frajdy i ryje mi psychikę [emoji85] W dzisiejszym świecie ciężko jest to przyznać bo linczują za takie podejście za każdym kroku [emoji846]
Tak, to była pierwsza ciąża, zabieg miałam 19 listopada 2019r. U mnie ciąża byłą niespodzianką, ale dzięki niej zapragnęłam dziecka no i na szczęście bardzo szybko nam się udało odkąd podjęliśmy decyzje o staraniu.A to była Pani pierwsza ciąża? Moja tak, staraliśmy się 10 cykli więc jak się udało bylismy bardzo szczęśliwi.
@Kapoziominęły mnie skurcze, zakrwawione łóżko i nie daj boże widok którego nie chciałam widzieć. Po zabiegu miałam krwawienie jak na miesiączkę i w sumie tyle.
To jest straszne.. nie chciałam.karmic a zostałam niejako do tego zmuszona i wszyscy na około naciskają że trzeba bo to tak super dla dziecka, dla więzi itd.. mam inne zdanie a wszyscy traktują mnie jak wariatkę..