• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiek Ty to jestes w goracej wodzie kapana spokojnie moja droga jeszcze przyjdzie pora i na Ciebie i na mnie i na selenke slodziutka cyniczna madzie karole pixelke marlenke i reszte dziewczynek

reklama
tak se pomyslalam ze ta tarczyce to tez sobie zrobie tak dla pewnosci
ja to nie wiem kiedy zaczne staaranka
dopiero psychicznie jako tako wrocilam do normy chociaz nie dre buzi na tych biednych studentow czyli jakas poprawa jest bo wczesniej tak mnie wkur.wiali ze kazdy mi zwracal uwage az wstyd mi :(

Selena ta gin, która uważa, ze najwcześniej w grudniu mówiła, że mam przyjsć w trakcie 2@ (jeszcze pierwszej nie miałam:confused:) i da mi skierowanie do szpitala na badania, i po 3 @ dopiero będę mogła się starać.

Witaj Alicja, co u Ciebie? U nas pada i zimno, nadchodzi jesień, niedobrze, łatwiej o dołki psychiczne. Niestety.

Rozumiem Marlenko,U mnie już 3@ minęła, mam nadzieję na październik. Mój lekarz mówił ,że po dwóch miesiącach mogę, ale wyszła ta tarczyca, więc najpierw to , a później starania.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wieczorem!

k.t witaj wśród nas,jak nas przybywa,to straszne,ja też trafiłam do szpitała z poronieniem w toku,nawet nie miałam czasu pomyślec co się tak naprawdę dzieje a było po wszystkim.Nie wiem ja cię pocieszyc więc tylko wirtualnie przytulam i powiem że czas szybko biegnie i minimalnie leczy a kiedy dostaniesz zielone światło będzie ci trochę lepiej:tak:

Kasiek ty niecierpliwa ty:-D:-Dja ci mówię że za dwa,trzy dni zobaczysz dwie krechy:tak::tak:

Wszystkie pozostałe pozdrawiam i życzę spokojnego wieczorku:-):-):-)

Ta gin uważa jeszcze, że trzeba poszukać przyczyn moich nieregularnych cykli (dość długie 30-41dni) i torbieli, które miałam na początku roku. Dla drugiej gin problemy z nieregularnymi cyklami mogą być spowodowane przez tarczycę. Sama jestem zdezorientowana. Nie wie, której mam słuchać.

dzien doberek...jestem...wrocilam z siostra o 5 rano ...szok....padnieta jestem jak nie wiem co ale jedziemy do sklepow bo dzis piatek....pa ...
pozdrawiam i zamelduje sie za jakis czas pewnie znowu.....

reklama
Nie jestem fachowcem w dziedzinie tarczycy, jeszcze nie. Może nabiorę z czasem wprawy, ale mój endo tak mówił. I gin też, że nieregularne i długie cykle to może być tarczyca. Ja mam mięśniaka ale tak usytuowanego,że rzekowo w ciązy nie będzie przeszkadzał.

Fakt, faktem,że od kiedy biorę tyroksynę czuje sie ogólnie lepiej. Myslałam dziś jaką dawkę mi dopasują aby TSH trzymało się w normie, póki co biorę 62,5 dziennie. Nie mam juz ochoty na żadne badania i lekarzy. Czy Ja wyglądam na chorą?? A tu ciągle coś wyłazi, zwariować idzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry