reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Charlotte21 Ledwo przeczytałam ;p Nawet autokorekta średnio pomogła :-D Tak to już jest jak się pisze w środku nocy :-D Ale wszystko prawda - warto walczyć! Dzisiaj fb powitał mnie pięknym cytatem: " Jak pięknie jest rano, gdy jeszcze nie wszystko się stało, i wszystko może się stać, tylko brać. " (A. Osiecka)
To chyba jednak nie do mnie było, tylko do @Lilia09 ;)

Mój cud za 3h Będzie miał 1.5 roku ❤❤❤ kiedy to zleciało, nie mam pojęcia. Ale pamiętam że 1.5 roku temu o tej porze nie miałam pojęcia że tak nagle wezmę mnie na gg i za chwilę będę tulić swojego maluszka 💕💕💕
Namieszalam 🤣🤣🤣 sorki bardzo. Juz nie bede pisac lewa reka w środku nocy. 🤪😎

@Nadzieja_31
Dziewczyny dobrze pisza. Super ze masz dzisiaj wizyte. Wielokrotnie się przekonałam ze rozny sprzęt i różni ginekolodzy sa. A i różne my jesteśmy. Nasze organizmy, owulacje czy czas zapłodnienia. Dlatego też są takie duże widełki na becie odnosnie rozwoju dziecka. Jedno dziecko urodzi się w 38 tc w odpowiednia waga a inne jak moja córka w 41 tc. A niby rozbieżność 3 tygodni. A w innym dniu doszło do zapłodnienia. Obraz usg moim zdaniem tez nie da się wziąć zerojedynkowo. Czekamy na wieści!!!

Ps. Ile bylo histori o tym ze dziewczyny byly zapisane na lyzeczkowabie A wszystko było później ok. ?

Namieszalam 🤣🤣🤣 sorki bardzo. Juz nie bede pisac lewa reka w środku nocy. 🤪😎

@Nadzieja_31
Dziewczyny dobrze pisza. Super ze masz dzisiaj wizyte. Wielokrotnie się przekonałam ze rozny sprzęt i różni ginekolodzy sa. A i różne my jesteśmy. Nasze organizmy, owulacje czy czas zapłodnienia. Dlatego też są takie duże widełki na becie odnosnie rozwoju dziecka. Jedno dziecko urodzi się w 38 tc w odpowiednia waga a inne jak moja córka w 41 tc. A niby rozbieżność 3 tygodni. A w innym dniu doszło do zapłodnienia. Obraz usg moim zdaniem tez nie da się wziąć zerojedynkowo. Czekamy na wieści!!!

Ps. Ile bylo histori o tym ze dziewczyny byly zapisane na lyzeczkowabie A wszystko było później ok. ?
Dziękuję obyś miała rację 😘

@mohaaa wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki, jutro już może będzie widać ❤ 😘

@roki_1991 jak ten czas szybko ucieka 🤭 chodzi do żłobka? Pokażesz nam swoja gwiazdę? ❤

coraz częściej myślę o inseminacji nie wiem czy nie napomknąć mężowi o tym... Zobaczymy jak to będzie 😉
Nie chodzi do żłobka, bo ja siedzę na wychowawczym ;) w tej całej sytuacji jaka teraz jest, stwierdziłam że tak będzie bezpieczniej ;)

Cześć dziewczyny, byłam dziś na kolejnej wizycie u lekarza, dziś jest 34dc, na USG poza płynem w macicy nic nie widać. Lekarz podejrzewa ciążę biochemiczną, bo powiedział, że skoro w poniedziałek beta wynosiła 995 to dziś powinno być ok. 2000 to już powinien coś widzieć. Zapisał mi Duphaston 3x1, a luteinę dopochwowo kazał odstawić, w piątek mam przyjść ostatecznie na USG i decyzję. Nie wiem co robić, jestem załamana 😢
Nie odstawiaj żadnych leków! Jeszcze jet zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek wyroki że nic z tego. Dobrze że idziesz do innej lekarki. Trzymam kciuki

Udało mi się ubłagać bardzo dobrą lekarkę na wizytę prywatną dziś na 18.00. Mówiła, że mój wynik bety z poniedziałku jest miarodajny do tego ile spóźnia mi się okres.

A mi dziś pierwszy raz w życiu wyszła zmiana/torbiel w piersi. Na razie tylko do obserwacji, ale i tak się stresuje.
I jeszcze zapłaciłam dodatkowo za strefę parkowania, bo się okazało, że w międzyczasie zmienili godziny opłat ;/
I nie dość że mnie stres trochę podgryza, to jestem wściekła, bo specjalnie umawiałam wizytę, by nie płacić za parkowanie...
Kochana, to się widać zdarza. Do obserwacji, więc trzeba obserwować, ale to na pewno nic złego;)

reklama
Hej dziewczyny, ja mialam jedna ciaze biochemiczna w sierpniu i teraz znow to samo - beta spada bo kreska na testach coraz jasniejsza, zadnych objawow, wlasciwie to czekam na krwawienie bo wiem ze nadejdzie... Mam rowniez zalamanie juz od kilku dni i psychicznie brak sil na cokolwiek ale musze sie zebrac w sobie zeby zaczac diagnostyke bo po 2 poronieniach podobno trzeba. Jestem z Lodzi, powiedzcie mi prosze czy polecacie jakiegos lekarza z tego miasta?

Do góry