Nadzieja_31
Fanka BB :)
Rozumiem, dzięki za odpowiedź.34, ale ja mam zaraz po okresie dni płodne, wiec szybciej doszło do zapłodnienia. Synek od pierwszego USG jest starszy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Rozumiem, dzięki za odpowiedź.34, ale ja mam zaraz po okresie dni płodne, wiec szybciej doszło do zapłodnienia. Synek od pierwszego USG jest starszy.
@Charlotte21 Ledwo przeczytałam ;p Nawet autokorekta średnio pomogłaTak to już jest jak się pisze w środku nocy
Ale wszystko prawda - warto walczyć! Dzisiaj fb powitał mnie pięknym cytatem: " Jak pięknie jest rano, gdy jeszcze nie wszystko się stało, i wszystko może się stać, tylko brać. " (A. Osiecka)
NamieszalamTo chyba jednak nie do mnie było, tylko do @Lilia09
Mój cud za 3h Będzie miał 1.5 roku ❤❤❤ kiedy to zleciało, nie mam pojęcia. Ale pamiętam że 1.5 roku temu o tej porze nie miałam pojęcia że tak nagle wezmę mnie na gg i za chwilę będę tulić swojego maluszka![]()
Dziękuję obyś miała racjęNamieszalamsorki bardzo. Juz nie bede pisac lewa reka w środku nocy.
@Nadzieja_31
Dziewczyny dobrze pisza. Super ze masz dzisiaj wizyte. Wielokrotnie się przekonałam ze rozny sprzęt i różni ginekolodzy sa. A i różne my jesteśmy. Nasze organizmy, owulacje czy czas zapłodnienia. Dlatego też są takie duże widełki na becie odnosnie rozwoju dziecka. Jedno dziecko urodzi się w 38 tc w odpowiednia waga a inne jak moja córka w 41 tc. A niby rozbieżność 3 tygodni. A w innym dniu doszło do zapłodnienia. Obraz usg moim zdaniem tez nie da się wziąć zerojedynkowo. Czekamy na wieści!!!
Ps. Ile bylo histori o tym ze dziewczyny byly zapisane na lyzeczkowabie A wszystko było później ok. ?
Nie chodzi do żłobka, bo ja siedzę na wychowawczym@mohaaa wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki, jutro już może będzie widać ❤
@roki_1991 jak ten czas szybko uciekachodzi do żłobka? Pokażesz nam swoja gwiazdę? ❤
coraz częściej myślę o inseminacji nie wiem czy nie napomknąć mężowi o tym... Zobaczymy jak to będzie![]()
Nie odstawiaj żadnych leków! Jeszcze jet zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek wyroki że nic z tego. Dobrze że idziesz do innej lekarki. Trzymam kciukiCześć dziewczyny, byłam dziś na kolejnej wizycie u lekarza, dziś jest 34dc, na USG poza płynem w macicy nic nie widać. Lekarz podejrzewa ciążę biochemiczną, bo powiedział, że skoro w poniedziałek beta wynosiła 995 to dziś powinno być ok. 2000 to już powinien coś widzieć. Zapisał mi Duphaston 3x1, a luteinę dopochwowo kazał odstawić, w piątek mam przyjść ostatecznie na USG i decyzję. Nie wiem co robić, jestem załamana![]()
Udało mi się ubłagać bardzo dobrą lekarkę na wizytę prywatną dziś na 18.00. Mówiła, że mój wynik bety z poniedziałku jest miarodajny do tego ile spóźnia mi się okres.
Kochana, to się widać zdarza. Do obserwacji, więc trzeba obserwować, ale to na pewno nic złegoA mi dziś pierwszy raz w życiu wyszła zmiana/torbiel w piersi. Na razie tylko do obserwacji, ale i tak się stresuje.
I jeszcze zapłaciłam dodatkowo za strefę parkowania, bo się okazało, że w międzyczasie zmienili godziny opłat ;/
I nie dość że mnie stres trochę podgryza, to jestem wściekła, bo specjalnie umawiałam wizytę, by nie płacić za parkowanie...