• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Jivka a jak było ze spacerami u Ciebie po porodzie? Od razu mogłaś wychodzić czy że względu na smog itp. zabraniali z dzieckiem wychodzić?
Ja rodxilam w Katowicach. Po tygodniu poszliśmy na pierwszy spacer, na targ po arbuza. Zachcianka poporodowa. 😁😁 nie uchroni sie dziecka przed wszystkim. Tyle ze to byl maj 😅 gorzej bylo z moja konsycja. Myslalam ze umrę te 2 km przejść.
Naprawdę szybko zleciało.!!!
Moja rada,poczytać opologu. Ja zaluhe ze ominęłam ten temat. A to co się działo po porodzie w glowie to szok. 🤨
Zazdroszcze noworodzia. Moja za 2 dni konczy 6 miesiecy juz...

reklama
@agaaataaaa masz dzisiejszy wynik bety? Zawsze robisz w tym samym labie?

@monika1708 właśnie chyba nie wie co ją tu czeka. Ja na jej miejscu to bym się pchała szybciutko jakbym wiedziała, że czekają na mnie ramiona kochających rodziców [emoji3590]
Przypomnijcie proszę dziewczyny jakie imiona macie wybrane dla swoich księżniczek.
U nas będzie Julia [emoji846]

@agaaataaaa masz dzisiejszy wynik bety? Zawsze robisz w tym samym labie?

@monika1708 właśnie chyba nie wie co ją tu czeka. Ja na jej miejscu to bym się pchała szybciutko jakbym wiedziała, że czekają na mnie ramiona kochających rodziców ❤️
Przypomnijcie proszę dziewczyny jakie imiona macie wybrane dla swoich księżniczek.
Hejka, jescze nie mam, bo po pracy dopiero pojechałam. Będzie pewnie koło 20 30, narazie nie sprawdzałam. Robię w tym samym.miejscu, w klinice. Jutro rano idę do tej babki na usg do poradni przyszpitalnej i zobaczymy. Stresuje się bo mam plamienia, ale nic mnie nie boli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry