Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Beta powyżej 5 oznacza ciążęDziewczyny dzisiaj zrobiła betę i wynosi 36,8 dodam że jestem 4 dni przed miesiączka.Czy to może być ciąża???
Błagam o odpowiedź.
Nieregularne cykle to znaczy że mają różne długości. I o ile 2 czy 3 dni to jeszcze nie problem, o tyle więcej to już gorzej i może znaczyć że coś jest z hormonami nie tak.CZy przez nieregularne miesiaczki rozumiecie to, ze cykl raz trwa 25 dni a raz 30 , ale wystpeuje kazdego miesiaca, czy to ze miesiaczka jest np raz na 3 miesiace, co drugi miesiac?
Kochana, będzie dobrze. Twój maluszek już tyle wytrzymał, więc że żadne krwiaki nie są mu straszne, więc ja wierzę mocno że dacie radę :*Cześć dziewczyny wychodzę dziś do domu. Lekarz powiedział, że w moim przypadku oprócz Duphastonu i leżenia nic więcej nie są w stanie zrobić. Dziecko jest z bijącym serduszkiem i to najważniejsze. Jednak powiedział, że nie umie odpowiedzieć czy dziecko sobie poradzi bo coś tam wspominał, że przy takiej kosmowce ale nie wiem dokładnie. Najważniejsze żeby się bardziej nie rozwarstwiało. Ja wierzę, że mój dzidziuś jest silny i da radę. Będę leżeć, brać leki i się modlić jak dotąd. Wizyta kontrolna 07.12. Bardzo chciałabym pokonać tego krwiaka żeby dzidziuś miał komfort.
Cześć dziewczyny wychodzę dziś do domu. Lekarz powiedział, że w moim przypadku oprócz Duphastonu i leżenia nic więcej nie są w stanie zrobić. Dziecko jest z bijącym serduszkiem i to najważniejsze. Jednak powiedział, że nie umie odpowiedzieć czy dziecko sobie poradzi bo coś tam wspominał, że przy takiej kosmowce ale nie wiem dokładnie. Najważniejsze żeby się bardziej nie rozwarstwiało. Ja wierzę, że mój dzidziuś jest silny i da radę. Będę leżeć, brać leki i się modlić jak dotąd. Wizyta kontrolna 07.12. Bardzo chciałabym pokonać tego krwiaka żeby dzidziuś miał komfort.
Nic się nie dzieje i nic się nie zapowiada...
Kochana obraz jajników w żaden sposób nie przypomina pcosAlbo idziesz w kierunku pcos. Dlatego takie zmiany. To niestety dokonuje się na przestrzeni czasu. Masz dużo składowych. Oczywiście amh zawsze możesz sprawdzić. To też dużo mówi o pcos. Wtedy wiesz z czym się mierzysz i co z tym zrobić. Cukrzyca przecież też powoduje zaburzenia. I tu lekarz z samym dupkiem nie pomoże. Nie pytam o wagę, ale to też istotne. Dieta z IG. W końcu pcos to choroba metaboliczna, choć odbija się na narządach rodnych.
Urodziłam jak miałam 38lat. Też musiałam uporządkować pcos, choć struktur wprost takiej diagnozy nie miałam. Ale nieregularne cykle i problemy z owulacja. Zaburzenia hormonalne. Tylko dlatego to znam
To jest takie wszystko nieprzewidywalne, kurcze jak zaczelismy sie starac, to z wielu rzeczy nie zdawalam sobie sprawy, zwyczajnie nie zagelbialam sie, a teraz to juz sie tyle dowiedzialam i naczytalam, ze az glowa moze rozbolec...ale moj analityczny umysl nie odpuszcza...@Madlein to może warto AMH zrobić? Jakiś tam obraz też da. Chociaż mi ostatni lekarz powiedział, że jajniki na usg wyglądaja o wiele wiele lepiej niż wynika z liczb na tym badaniu![]()
To jest takie wszystko nieprzewidywalne, kurcze jak zaczelismy sie starac, to z wielu rzeczy nie zdawalam sobie sprawy, zwyczajnie nie zagelbialam sie, a teraz to juz sie tyle dowiedzialam i naczytalam, ze az glowa moze rozbolec...ale moj analityczny umysl nie odpuszcza...