Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tak, idę do niego 15.12, także zobaczymy co powie. Żadnych objawów nie mam właśnie. Zaskoczył mnie ten wynik@mohaaa No trochę mało w opisie masz. Moim zdaniem należy skonsultować się z ginekologiem. Bo w opisie nie masz stanu zapalnego, a jednak w uwagach wpisali leukocyty i zmiany odczynowe, które świadczą o infekcji. A nic Cię nie swędzi czy też nie masz upławów itp?
Czyli wskazane jest wykonanie badania: czas krzepniecia i białko c i s?
Dokładnie jak napisała witch84, białko c i s aktywuje się w procesach krzepnięcia.A na co wskazuje nieodpowiedni wynik biała c i s? Ja akurat zespół antyfosfolipidowy mam w porządku. Daj jutro znać, co Ci lekarz powiedział [emoji3526]
Jakie to badania z pogłębionej immunologii?Dokładnie jak napisała witch84, białko c i s aktywuje się w procesach krzepnięcia.
Na testdna.pl można zrobic sobie cały pakiet badań wraz z mutacjami.
Po dwóch poronieniach zrobiłam cała diagnostykę. Partner również się przebadał. Czekamy na wyniki pogłębionej immunologii. Nie wiem co robiłaś, ale moim zdaniem dwa poronienia to nie przypadek, niby robi się badania od 3, ale również nie udało nam się trzeci raz zajść w ciążę..I Próbujemy sobie pomoc.
Jakie to badania z pogłębionej immunologii?
prekoncepcja.pl
Ja miałam hsg właśnie jak nie mogliśmy zajść i miałam badana drożność jajników. Jakoś w kwietniu to bylo@mohaaa chodziło mi o histeroskopię. Wiem, że często jest zlecana przy bezowocnych staraniach. Bo w ten sposób sprawdza się też drożność jajowodów, prawda?