• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Może coś podpowiecie. Byłam dziś u tego immunologa. Dostałam cały katalog zalecanych badań. Gdzie robiłyscie żeby było najtaniej? Jakie macie doświadczenia? Mam do dyspozycji diagnostykę, alab, vitalabo i przyszpitalne laboratorium.

reklama
Może coś podpowiecie. Byłam dziś u tego immunologa. Dostałam cały katalog zalecanych badań. Gdzie robiłyscie żeby było najtaniej? Jakie macie doświadczenia? Mam do dyspozycji diagnostykę, alab, vitalabo i przyszpitalne laboratorium.

U mnie było tak, że większość chciałam robić w jednym miejscu więc wybrałam alab bo wykluczały mi się z diagnostyka. Ale np. komórki nk ma u mnie tylko diagnostyka 🤷‍♀️A jakie to badania? Na stronie alab wybierasz badania dodajesz do koszyka i widzisz ceny.

1. Antykoagulant toczniowy
2. Subpopulacja limfocytów z poziomem komórek NK
3. Antytrombina III
4. Bialko C aktywność
5. Bialko S wolne
6. P/C antykardiolipinowe IGM IGG
7. P/C p beta glikoproteinie IGG IGM łącznie
8. P/C transglutaminazie tkankowej anty- tGT w kl. IGG IGA met. Elisa
9. P/C przeciw jądrowe i przeciw cytoplazmatyczne ANA 1 test przesiewowy met. IIF

[emoji2356][emoji2356][emoji2356]
U mnie było tak, że większość chciałam robić w jednym miejscu więc wybrałam alab bo wykluczały mi się z diagnostyka. Ale np. komórki nk ma u mnie tylko diagnostyka [emoji2368]A jakie to badania? Na stronie alab wybierasz badania dodajesz do koszyka i widzisz ceny.

3. Antytrombina III
4. Bialko C aktywność
5. Bialko S wolne
9. P/C przeciw jądrowe i przeciw cytoplazmatyczne ANA 1 test przesiewowy met. IIF

Sprawdź ,który lab ma w swojej ofercie te wszystkie badania i chyba najlepiej zrobić w jednym wszystko żeby sie nie kłuć za każdym razem 😉

3. Antytrombina III
4. Bialko C aktywność
5. Bialko S wolne

Ja te wszystkie robiłam w Alab. Na pewno nie mają komórek NK. A ceny to byś musiała na stronie zobaczyć, ale będzie trochę kosztowało.

3. Antytrombina III
4. Bialko C aktywność
5. Bialko S wolne

Też mysle, że już najlepiej w jednym laboratorium za jednym zamachem. Też robiłam w zeszły czwartek białka, antykoagulant i Leiden w diagnostyce i od razu babka dała mi kartę na -5%. Ale i tak było drogo. Wiem, że w luxmedzie te badania były tańsze, ale znowu nie mieli wszystkich w ofercie. Ja zadzownilam do diagnostyki i zapytałam o ceny i czy są dostępne, dzień wcześniej. W sumie też możesz podzwonic czyna stronach popatrzeć i zobaczyć gdzie wyjdzie Ci najtaniej, bo podjerzewam , że sporo Ci uszczupli kieszeń taka lista badań...

reklama
Dzięki. A jak to jest z tym robieniem komórek NK? Powinno się robić w drugiej fazie cyklu. A ja jestem cztery tygodnie po łyżeczkowaniu. W każdym momencie mogę dostać @. Dopóki nie dostanę mogę robić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry