agaaataaaa
Fanka BB :)
No nieźleJa tez nic nie wiedziałam od lekarki, ale czytałam w internetach. Mnie dziś właśnie wyszedł pozytywny, ale chyba się pospieszylam z tym testem, bo jakoś dziwnie by szybko wyszedł![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No nieźleJa tez nic nie wiedziałam od lekarki, ale czytałam w internetach. Mnie dziś właśnie wyszedł pozytywny, ale chyba się pospieszylam z tym testem, bo jakoś dziwnie by szybko wyszedł![]()
26 dzień już, ale przez ostatnia infekcje podobno wszystko mi się poprzesuwało dosyć mocno i daje 90%, ze to jednak te ovitrelle fałszuje wynik.No nieźlea który to dzień cyklu?
Raczej jeszcze efekt zastrzyku. Powiedz mi kto Ci je przepisał? Zwykły gin czy ktoś z kliniki leczenia niepłodności?26 dzień już, ale przez ostatnia infekcje podobno wszystko mi się poprzesuwało dosyć mocno i daje 90%, ze to jednak te ovitrelle fałszuje wynik.Powtórzę test na dniach i wtedy wyjdzie.
![]()
Najlepiej robić samemu - zdecydowanie mniej boliDziękuję pięknie! Uff mega mnie uspokoiłyście. Jestem po pierwszym zastrzyku i ciężko było się przemóc żeby to wstrzyknąć, ale dałam radę i jestem z siebie dumna![]()
Zwykły gin. Nawet nie zasugerowałam jej nic, tylko sama mi przepisała.Raczej jeszcze efekt zastrzyku. Powiedz mi kto Ci je przepisał? Zwykły gin czy ktoś z kliniki leczenia niepłodności?
Miano bardzo niskie, powiedziałabym że takie na pograniczu dpdatbiego A ujemnego. Ale widzę że jakiś czynnik w panelu wyszedł dodatni, tylko nie wiem za co on odpowiada i ile to jest ilościowo. Wyniki ana najlepiej skonsultować z reumatologiemDziewczyny mam już wynik ANA, zerkniecie? Chyba bardzo małe miano ?Zobacz załącznik 1223127
Reumatologiem ? To kolejny specjalista który byl by mi potrzebnyMiano bardzo niskie, powiedziałabym że takie na pograniczu dpdatbiego A ujemnego. Ale widzę że jakiś czynnik w panelu wyszedł dodatni, tylko nie wiem za co on odpowiada i ile to jest ilościowo. Wyniki ana najlepiej skonsultować z reumatologiem![]()
Tak, temat ana najlepiej ogarnia reumatologReumatologiem ? To kolejny specjalista który byl by mi potrzebnyjeszcze tylko psychiatra i będzie komplet
Ja się zastanawiam wlansie już, czy psychiatra nie byłby najbardziej wskazany u mnieReumatologiem ? To kolejny specjalista który byl by mi potrzebnyjeszcze tylko psychiatra i będzie komplet