Nadzieja_31
Fanka BB :)
Ok, trzymamy kciuki za Wasz szczęśliwy poród i pierwsze spotkanieNadziejo ja za półtora tygodnia będę już z synkiem, to ci zdam relacje czy takie łobuzy z nich po porodzie jak w brzuszku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok, trzymamy kciuki za Wasz szczęśliwy poród i pierwsze spotkanieNadziejo ja za półtora tygodnia będę już z synkiem, to ci zdam relacje czy takie łobuzy z nich po porodzie jak w brzuszku![]()
Trzymam kciuki za wasNadziejo ja za półtora tygodnia będę już z synkiem, to ci zdam relacje czy takie łobuzy z nich po porodzie jak w brzuszku![]()
GratulacjeJutro kończymy 16 tydzień.
A i przede wszystkim, żebyś już nigdy nie musiała zaglądać na to forum- no chyba tylko po to, żeby pochwalić się nam dzieciątkiemJutro kończymy 16 tydzień.
Szczerze? Myślę że jeśli teraz odpuscisz to nie wrócicie do tematu już później, albo będzie gorzej bo będziesz starsza. Nie odkladalabym decyzji o staraniach, bo sama wiesz że nie zawsze wychodzi od razu i czasem trzeba się trochę postarać niestety. Ale to moje zdanie oczywiścieTak sobie myślę, że w 2020 rodziły się prawie same dziewczynki na naszym wątku, a ten rok zaczynamy od przewagi chłopców. Oj chyba przedłożę starania na przyszły rok, bo marzy mi się dziewuszka
Poza tym zastanawiam się czy nie przystopować i jeszcze się nie wstrzymać z wzięciem CloMieliśmy z partnerem wrócić do tematu dziecka na początku tego roku, ale jakoś nie wyszło. Nie chcę robić nic bez tej rozmowy. Poza tym jego leczenie nieco się przeciągnie, a wiadomo plemniki po różnych zabiegach potrzebują koło 2,5mca na regenerację. No i cały czas zastanawiam się czy przez parę miesięcy nie wziąć tej invokany od diabetolog na cukry. Najpierw spróbowałabym przez miesiąc czy moją waga trochę drgnie, jeśli tak to może z 5-6mcy bym zastosowała. Sama nie wiem, czas goni bo 34latka już skończone, ale nie potrafię i nie chce podjąć decyzji o dziecku sama.
Tak sobie myślę, że w 2020 rodziły się prawie same dziewczynki na naszym wątku, a ten rok zaczynamy od przewagi chłopców. Oj chyba przedłożę starania na przyszły rok, bo marzy mi się dziewuszka [emoji28]
Poza tym zastanawiam się czy nie przystopować i jeszcze się nie wstrzymać z wzięciem Clo [emoji848] Mieliśmy z partnerem wrócić do tematu dziecka na początku tego roku, ale jakoś nie wyszło. Nie chcę robić nic bez tej rozmowy. Poza tym jego leczenie nieco się przeciągnie, a wiadomo plemniki po różnych zabiegach potrzebują koło 2,5mca na regenerację. No i cały czas zastanawiam się czy przez parę miesięcy nie wziąć tej invokany od diabetolog na cukry. Najpierw spróbowałabym przez miesiąc czy moją waga trochę drgnie, jeśli tak to może z 5-6mcy bym zastosowała. Sama nie wiem, czas goni bo 34latka już skończone, ale nie potrafię i nie chce podjąć decyzji o dziecku sama.
Byłam w podobnej sytuacji w lipcu. Zaczęliśmy starania ale wyskoczył mi zabieg konizacji szyjki i decyzja, że na 3 msc trzeba odłożyć starania. Ja 39 lat, czas mnie gonił ale podjęliśmy decyzję o odłożeniu.Tak sobie myślę, że w 2020 rodziły się prawie same dziewczynki na naszym wątku, a ten rok zaczynamy od przewagi chłopców. Oj chyba przedłożę starania na przyszły rok, bo marzy mi się dziewuszka
Poza tym zastanawiam się czy nie przystopować i jeszcze się nie wstrzymać z wzięciem CloMieliśmy z partnerem wrócić do tematu dziecka na początku tego roku, ale jakoś nie wyszło. Nie chcę robić nic bez tej rozmowy. Poza tym jego leczenie nieco się przeciągnie, a wiadomo plemniki po różnych zabiegach potrzebują koło 2,5mca na regenerację. No i cały czas zastanawiam się czy przez parę miesięcy nie wziąć tej invokany od diabetolog na cukry. Najpierw spróbowałabym przez miesiąc czy moją waga trochę drgnie, jeśli tak to może z 5-6mcy bym zastosowała. Sama nie wiem, czas goni bo 34latka już skończone, ale nie potrafię i nie chce podjąć decyzji o dziecku sama.