• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati trzymam kciuki za Was oby wszystko bylo ok

Edytko caly czas mam Cie na mysli,buziaki

Pixelko jak tam @,dotarla?

Wszystkie Was dziewczynki,pozdrawiam.Przepraszam,ze malo z Wami pisze ale jakos smutaskowo mi nie przechodzi,poza tym ucze sie do egzam....bynajmniej sie staram uczyc;)

Buziaki w ten brrrrr wieczor

witajcie
Patrycje przyjmują na oddział, narazie jeszcze jej nie badakli, jak bede cos wiedziała to napisze wiecej
Angela odezwij sie na gg bo nie mam kontaktów, a wczoraj mi neta wcielo i nie zdązylam Cie zapisac

buziaki dla wszystkich

Syla...dziękuje w imieniu nas wszystkich za wiadomości.
Niusia...trzymaj się kochana-bedzie dobrze!!!!!Trzymam kciuki.
Selenka...piękna fotka,myślami jestem z Tobą...:tak:;-)
Spokojnej nocy kochane.

witam
Niusi@ trzymam kciuki za ciebie i fasolkę...........

A u mnie przyszła @ to już piąta ale chyba coś w tym jest gin który przyjmował mnie do szpitala wtedy powiedział że trzeba czekać 6 cykli i może los tak chce :)

pozdrawiam
Pati trzymajcie się i wracajcie w dwupaku do nas

Niusi@ tez trzymam kciuki, daj szybko znac jak wrócisz....

Agi, bardzo mi przykro, że sie nie udało...niby ze złymi wiadomościami jesteśmy w stanie sie oswoić ale strata przez to wcale mniej nie boli...ja czekałam tydzień na swój wyrok :-(

Slodziutka, czapki nadal niet ale za to mam przy sobie piekną czerwona chustę w kwiaty z jacpotu :-) wczoraj załozyłam ja na głowę jak wiało i o mały włos autobus by mnie nie przejechał bo sie młody kierowca zagapił hahaha...musiałam wygladać dosć intrygującą na tle szarej rzeczywistości..wielki czerwony kwiat :-)...

wróbelek, ona dzis 28dc i 2@małpy nadal nie ma...ale powinna dobić do brzegu jutro :-)...albo pojutrze...czekam z niecierpliwością....brzuch twardy jak balon i boli.....

szafirek, dobrze, ze przyszła @ uf może tojednak nie torbiel...będziemy testowac razem :-) w październiku :-)...widocznie twoja fasolka musi poczekać na fasolke cioci Pixelki :-)...

kasiek, szefowie to do siebie maja, ze zanim wysłuchają racjio to cie objadą...(z małymi wyjątkami)...mój obecny szef objeżdża wszystkich tylko nie mnie....:-D...

Reszte dziewczynek pozdrawiam...

Witam kobietki:-)
Miroslava , ja tez niestety mam jakies niewytlumaczalne krwawienia:-( najpierw mi mowiono , ze to kosmowka a teraz slyszalam cos innego.Po wizycie u lekarza daj znac.Trzymaj sie cieplutko , musimy myslec pozytywnie:-) choc niezawsze jest to mozliwe...
damy rade:-)

Milego dnia kobietki:-)

reklama
witam kochane:-)

pati sercem i myslami jestem z Toba :-( wszystko bedzie dobrze dadza Ci cos na podtrzymanie i fasolka bedzie miała piekny domek w Twoim brzuszku przez kolejne 8 miesiecy:tak:

edytko zycze duzo zdrowka ;-)Jezeli chodzi o mnie to chyba nic ciekawego ...jedynie ta wstretna prolaktyna mnie dołuje ...powtorze jeszcze raz badanko w poniedziałek i zobaczymy co dalej ...Zapytam w poradni imunologicznej czy jakies leki brac na zbicie prolaktyny jak nic mi nie powiedza to wybiore sie do jakiegos ginekologa-endokrynologa bo wizyte u swojej gin mam dopiero na koniec listopada wrrr

pozdrawiam Was Wszystkie :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry