Takaja123
Fanka BB :)
@mohaaa Maksiu pięknie
trzymam kciuki za połówkowe 
@roki_1991 masz jeszcze chwilę to coś wybierzesz odpowiedniego
@roki_1991 masz jeszcze chwilę to coś wybierzesz odpowiedniego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpadaMój mąż też mówi że Julka musi mieć brata a ja mu powiedziałam że będzie jedynaczką [emoji1787]
Mi się Szymek, Kubuś i Kacper podoba [emoji2960]
Chłopaktakże Wiki będzie miała braciszka
ale totalnie nie mam weny do imion
Większość dostaje.zielone światło po pierwszej @ także myślę że i u Ciebie tak będziejeśli tylko W środku się zagoi to lekarz na.pewno pozwoli się starać
.
Ja miałam zielone światło po pierwszym okresie
Wow, i wy obie po zabiegu łyżeczkowania?U mnie również po pierwszej @. Zaszłam po drugiej![]()
Tak po zabiegu, ale ja czekałam 7 miesięcy że staraniami nWow, i wy obie po zabiegu łyżeczkowania?Myślałam że po pierwszej dają zielone światło tylko po samoistnym
Jeśli to prawda to wielkie dzięki dziewczyny za odp, dajecie nadzieję!
![]()
U nas to inni mieli jakieś ale do Julii [emoji1787]Mi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpada [emoji14] Szymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpadaKacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale
![]()
Tak po zabiegu w 11tc. A córka w marcu skończy 11 latWow, i wy obie po zabiegu łyżeczkowania?Myślałam że po pierwszej dają zielone światło tylko po samoistnym
![]()
Ja z synem też długo nie mogłam podjąć decyzji... Z córką było prościej - bo mąż zawsze chciał Dorotkę, a mi w sumie imię nie przeszkadzałoMi się podobało zawsze Adam, ale poznałam w robocie takiego jednego i już odpadaSzymon też spoko ale znam Szymona o takim samym nazwisku jakie mam po mężu, więc też mi odpada
Kacper dała moja dobra koleżanka ostatnio synkowi. Do każdego imienia mam jakieś ale
![]()
cześć ! powodzenia !! a bierzesz jakieś leki teraz ?cześć dziewczynyppronilam w grudniu tuż przed świętami w 10 tygodniu. Poronienie samoistne. od tego cyklu mamy zielone światło do starań od lekarza. powoli się zabieramy.
Trzymam za nas wszystkie kciukipozdrawiam serdecznie
Ja też po zabiegu po 1 @ miałam zielone światłoWow, i wy obie po zabiegu łyżeczkowania?Myślałam że po pierwszej dają zielone światło tylko po samoistnym
![]()
E, inni niech mnie ugryzaU nas to inni mieli jakieś ale do Julii [emoji1787]