mariaantonina96
Fanka BB :)
Ja od piątku jestem w szpitalu, dostałam wczoraj tabletki poronne udalo się poronić pęcherzyk ale została kosmowka, dzisiaj dostałam kolejne tabletki ale obawiam się że jutro i tak będzie potrzebny zabieg 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dziękuję że pytasz@Paula919191 jak u Was?![]()
Ja współżyć mogłam po ustaniu plamień a starać pozwolił po pierwszej @A mam pytanie dziewczyny jakie dostałyście informacje od swoich lekarzy że ile po łyżeczkowaniu możecie współżyć i starać się o kolejną ciążę
Przykro mi, trzymaj sięJa od piątku jestem w szpitalu, dostałam wczoraj tabletki poronne udalo się poronić pęcherzyk ale została kosmowka, dzisiaj dostałam kolejne tabletki ale obawiam się że jutro i tak będzie potrzebny zabieg![]()
Przykro mi, ja tez pęcherzyk poroniłam po tabletkach, a potem i tak miałam zabieg, nic strasznego, będzie dobrze, ściskamJa od piątku jestem w szpitalu, dostałam wczoraj tabletki poronne udalo się poronić pęcherzyk ale została kosmowka, dzisiaj dostałam kolejne tabletki ale obawiam się że jutro i tak będzie potrzebny zabieg![]()
OMG jaki słodziakA dziękuję że pytaszraz lepiej raz gorzej
Marcelina zaraz skończy 5 miesięcy -nie wiem kiedy to zleciało
jest bardzo absorbująca, nie należy do spokojnych dzieci więc mamy co robić . Teraz jakiś katar się przypaletal i chyba zęby idą bo jest nie do zniesienia a ja zastanawiam się o czym ja myslalam jak bylam w ciąży i planowałam dzieci rok po roku jakby się udało ;p-ko cofam zdecydowanie te plany
no ale poza tym to kochane dziecko
A jak Ty sie czujesz? Widzę że będzie chłopak i to już półmetek! Nie obejrzysz się a będziesz leżała na porodówce ;p myślałaś już gdzie chcesz rodzic ??
A to moja niunia Zobacz załącznik 1230176
A po jakim czasie dostałaś zgodę na ponowne starania?Przykro mi, ja tez pęcherzyk poroniłam po tabletkach, a potem i tak miałam zabieg, nic strasznego, będzie dobrze, ściskam![]()
No i widzisz - nie wiesz czy Ci beta spadła po poronieniu do zera. Także równie dobrze może to być pozostałość po poronieniu. Jeśli Ci w ciągu dnia robili Ci test o czułości 25 i to nie ze "stężonego" ponocnego moczu, to mógł wyjść ujemnie, nawet jeśli faktycznie jednak beta się utrzymywała. Jeśli nie oznaczałaś z krwi, to nie ma pewności, że spadło do 0.
Mimo wszystko trzymam kciuki, by wynik wskazywał na ciążę.
No i widzisz - nie wiesz czy Ci beta spadła po poronieniu do zera. Także równie dobrze może to być pozostałość po poronieniu. Jeśli Ci w ciągu dnia robili Ci test o czułości 25 i to nie ze "stężonego" ponocnego moczu, to mógł wyjść ujemnie, nawet jeśli faktycznie jednak beta się utrzymywała. Jeśli nie oznaczałaś z krwi, to nie ma pewności, że spadło do 0.
Mimo wszystko trzymam kciuki, by wynik wskazywał na ciążę.
Ale całkowite oczyszczenie i poziom bety po poronieniu, to dwie różne kwestie. Możesz mieć wszystko w środeczku piękne (no i z tego co piszesz, to tak jest), ale beta spada dłużej (czasem jeszcze po pierwszej @ się utrzymuje na niskim poziomie). A który u Ciebie to był tc?Rozumiem, że masz dobre intencje. Dziękuję, że próbujesz pomoc. Ja jednak zaufam lekarza. 9ni maja odpowiednią wiedzę. Jeżeli pani doktor stwierdziła, że USG wykazało, że oczyściło sie całkowicie to pewno tak było
Myślę, że powinnaś wziac poprawke na to, ze nie wszystjie mieszkamy Polsce
w różnych krajach procedury różne bywają
poza tym w szpitalu nie wykonują (myślę że w każdym kraju) testów ciążowych z apteki. Są one znacznie bardziej profesjonalne
dziękuję za chęci