A to szkoda. W Gdańsku w jednym labo szpitalnym zrobili mi komórki nk za 205 zł. Może spróbuj poszukać w szpitalach.
Hej hej ja z okolic Warszawy blisko Piaseczna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej hej ja z okolic Warszawy blisko Piaseczna
Jestem już po. Wszystko jest dobrze doktor powiedzial, że tak czasami się dzieje, przy badaniu nie było żadnej krwi, na usg widać juz jak bije serduszko [emoji173] Jestem chociaż spokojniejsza. Jedynie jakbym mocniej krwawiła mam wtedy udać się na izbę. Dziekuje dziewczynki, za doradzenie! [emoji8]
Mam pytanie może głupie ale...
Jeśli zbadałam przeciwciała kardiolipidowe które wyszły ujemne to czy nadal jest możliwość że mam problem z zakrzepami (trombofilie lub zespół antyfosfolipidowy) ?
jesli tak to jakie badania jeszcze należy zrobić pod tym kątem?
Dodam tylko do postu poprzedniczki, że badanie genetyczne to tylko fakt predyspozycji do trombofilii wrodzonej. A badań na to, czy faktycznie ta trombofilia jest aktywna jest dużo, są dość drogie i powinny być oceniane przez hematologa (białka C i S, czynniki krzepnięcia i inne). Nie wiem, czy Tobie to w ogóle jest potrzebne, skoro ginekolog chce Ci dać profilaktycznie acard i heparynę. Na Twoim miejscu ciagnelabym temat polipa i ewentualnych niedoborów progesteronu (polip może być objawem).Mam pytanie może głupie ale...
Jeśli zbadałam przeciwciała kardiolipidowe które wyszły ujemne to czy nadal jest możliwość że mam problem z zakrzepami (trombofilie lub zespół antyfosfolipidowy) ?
jesli tak to jakie badania jeszcze należy zrobić pod tym kątem?
Oki dzięki będę się dowiadywaćA to szkoda. W Gdańsku w jednym labo szpitalnym zrobili mi komórki nk za 205 zł. Może spróbuj poszukać w szpitalach.
Ojej, ile niewiadomych u Ciebie, nic się nie wyjaśniło. Mam andzieję, ze niedługo hcg spadnie Ci do 0!Ponieważ histopat. wykazał że ciąży najprawdopodobniej nie było jednak w wyciętym lewym jajowodzie, a jeśli była to najprawdopodobniej poronienie trąbkowe bo w macicy też nic nie było