Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aga co u ciebie?
Dziewczyny na jakimś forum czytałam że przeciwciała przeciw plemnikowe powinno się robić kilka godzin po stosunku. Pierwsze słysze kurde ale wole się upewnić bo mam je robić lada dzień :/ będę robić te z krwi badania.
Po 31 dniach dostałam @, mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu już torbieli nie będzieTo nie jestem sama z tym fantemile dni po poronieniu dostałaś @?
No właśnie chyba ktoś na tamtym forum się pomylił.A to nie chodzi o to badanie ze śluzu? Wtedy tak kilka godzin po stosunku. Z krwi robiłam normalnie bez takiego zalecenia![]()
I jaWieki nie wchodziłam na forum. [emoji4]
Przypomnicie kto obecnie spodziewa się bobaska ? [emoji4][emoji4]
I ja [emoji4]
Ha ! Wiekszosc kojarzyłam.
U mnie w poniedziałek będzie półmetekHa ! Wiekszosc kojarzyłam.od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy?
![]()
Ja dopiero jestem na początku, w piątek zaczynam 7 tydzień. Na razie jakoś nie wierzę w to wszystko, pewnie będę spokojniejsza po 1 trymestrze.Ha ! Wiekszosc kojarzyłam.od czasu do czasu wejdę i cos zapamiętam. Ale czas leci jak zwariowany! Dziewczyny. Zdrowka ! Oby wszystko szło gladko ! Na kiedy macie terminy?
![]()