znadziejami
Fanka BB :)
Prawidłowy. Pierwsze zdanie oznacza informację, że do badania trafiły właściwe tkanki po poronieniu. Drugie zdanie oznacza, że endometrium było w fazie po owulacji. UffSuper dawaj znać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Prawidłowy. Pierwsze zdanie oznacza informację, że do badania trafiły właściwe tkanki po poronieniu. Drugie zdanie oznacza, że endometrium było w fazie po owulacji. UffSuper dawaj znać![]()
Ale przyjmujesz jeden z nich czy oba? Bo nie znam się na tym![]()
Jarrow B-Right Witaminy B Cholina Inozytol 100 kaps. - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Jarrow B-Right Witaminy B Cholina Inozytol 100 kaps. - od 82,89 zł, porównanie cen w 26 sklepach. Zobacz inne Minerały i witaminy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.m.ceneo.pl
![]()
Jarrow Methyl B12 1000mcg+ Methyl Folate 400mcg 100 Pastylek Do Ssania - Opinie i ceny na Ceneo.pl
Jarrow Methyl B12 1000mcg+ Methyl Folate 400mcg 100 Pastylek Do Ssania - od 85,04 zł, porównanie cen w 6 sklepach. Zobacz inne Minerały i witaminy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.m.ceneo.pl
Polecam [emoji854]
Tak trzymać!Prawidłowy. Pierwsze zdanie oznacza informację, że do badania trafiły właściwe tkanki po poronieniu. Drugie zdanie oznacza, że endometrium było w fazie po owulacji. Uff![]()
Ale przyjmujesz jeden z nich czy oba? Bo nie znam się na tym [emoji2356]
Super. Spróbuję tak samo. Zobaczę po 2 tygodniach czy cokolwiek u mnie dało radęJak miałam poziom 200 to dietetyk kazał mi brać codziennie jedną do ssania i co 2 dni b-right. Jak jej powiedziałam tydzień temu że jestem w ciąży to b- right zmieniła że też codziennie.
Miesiąc temu miałam 200. Dziś 732.
Ja Ci powiem że miałam rodzić naturalnie. Cała ciążę się na to nastawialam. Chodziłam do szkoły rodzenia itp. Potem wyszła cesarka na cito żeby ratować dziecko. Bałam się pan8cznie znieczulenia w kręgosłup, ale miałam tylko jakieś 40 minut żeby o tym myśleć, bo tyle było od decyzji o cc do znieczulenia. Płakałam cały ten czas. A po porodzie chyba z pół roku miałam doła że nie urodziłam naturalnieJak dojde do siebie, to mały na pewno pójdzie do łóżeczka, szczerze mówiąc mi było strasznie ciężko po cesarce, myślałam, że tego nie przeżyje, tydzień przed i tydzień po płakałam, że w ogóle musiałąm ją mieć.
A z rany leci mi coś delikatnie zółtego z zabarwieniem krwi, ale położna też to dzisiaj wymacała i co nieco wyleciało, mówiła że tak może być i lepiej żeby znalazło ujście niż żeby stan zapalny zrobił się w środku.Teraz już rana nie boli i mogłąbym hasać to się boje, że z tego cieknie i coś mi się stanie. Ironia losu![]()
Też wczoraj odebrałam i pomimo wykształcenia medycznego brzmiało jak po chińsku. Akurat mój dr był na miejscu, położna też radziła przy okazji skonsultować wyniki i niepotrzebnie się przeraziłam bo to typowy opis po poronieniu i zabieguDziewczyny odebrałam dziś wynik histopatologiczny po poronieniu. Czy miałyście napisane, że wynik jest prawidłowy czy tak jak u mnie coś "po chińsku"![]()
Wynik jest w granicach normy więc wszystko okDziewczyny przeglądam moje wyniki z 2018 r i widzę, że endokrynolog zlecił mi takie, to są chyba związane z krzepliwością. Czy można z nich coś odczytać? Zobacz załącznik 1234656