• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jestem 25 dni po poronieniu. Odczuwam ból w okolicy macicy. To nie jest ból jak przed miesiączką, trochę inaczej odczuwam. Inna lokalizacja i odczucia. podobny ból miałam w ciąży. Nic mnie nie bolało przez ostatnie 2 tygodnie. Czy Wy też tak miałyście?
Ja tak miałam kilka dni temu, tak samo bolało mnie na początku ciąży, dzisiaj też mija mi 25 dzień odkad zaczęlo się u mnie poronienie poprzez krwawienie.

Hej dziewczyny mam pytanie, czy skróciły wam się cykle miesiączkowe po poronieniu/łyżeczkowaniu. Ja wcześniej miałam cykle ok.34 dni, teraz pierwsza miesiączka po zabiegu po 20 dniach, i znow zaczynam powoli plamic po 23 dniach od wcześniejszej miesiączki

Hej dziewczyny mam pytanie, czy skróciły wam się cykle miesiączkowe po poronieniu/łyżeczkowaniu. Ja wcześniej miałam cykle ok.34 dni, teraz pierwsza miesiączka po zabiegu po 20 dniach, i znow zaczynam powoli plamic po 23 dniach od wcześniejszej miesiączki
Mi chyba nie, jestem 26 dni po poronieniu i nie dostałam jeszcze miesiączki. Czytałam już na tym forum, że rzeczywiście niektóre dziewczyny dostawały szybciej, inne później, więc to chyba różnie bywa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry