• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

moje samopoczucie mnie wykańcza i nawet nie mam siły zbyt często tu zaglądać,żołądek chyba ma już dosyć kolejnych tabletek,a jam ich 9 dziennie,dupchaston powoduje straszliwy ból głowy i tak leże od rana do rana w łóżku i powoli brakuje mi sił,nie wiem jak długo to jeszcze wytrzymam ,mdłości 24 h i ból jak przy grypie jelitowej, może każdego pozbawić entuzjazmu,mam tylko nadzieję że moje cierpirnie przyniesie porządane skutki....

reklama
magdaf ja sie tak czyłam przez 3 miesiace i znam to uczucie, współczuje...
ale szybko sie zapomina jak przejdzie...

wiecie co moja siostra mieszka w irlandi i ma synka 2 letniego, i maiła do niego nianie-starsza pani, koło 60 lta, sympatyczna, w tym samym bloku, no lepiej trafic nie mogła,
ponad rok sie małym zajmuje,więc ania moze pracowac, i ostatnio zerwala sie wczesniej z pracy i poszła po małego a ta niania nachlana a w domu libacja alkoholowa, a mały sam w drugim pokoju po wyrku latał! masakra biedy misio, no i juz nie ma niani,
głupie nieodpowiedzialne babsko1 jak tak mozna? przeciez dziecko w tym wieku to zywe srebro!! jedna chwila nieuwagi i koniec...

magdaf ja sie tak czułam przez 3 miesiace i znam to uczucie, współczuje...
ale szybko sie zapomina jak przejdzie...

wiecie co moja siostra mieszka w irlandi i ma synka 2 letniego, i maiła do niego nianie-starsza pani, koło 60 lta, sympatyczna, w tym samym bloku, no lepiej trafic nie mogła,
ponad rok sie małym zajmuje,więc ania moze pracowac, i ostatnio zerwala sie wczesniej z pracy i poszła po małego a ta niania nachlana a w domu libacja alkoholowa, a mały sam w drugim pokoju po wyrku latał! masakra biedy misio, no i juz nie ma niani,
głupie nieodpowiedzialne babsko1 jak tak mozna? przeciez dziecko w tym wieku to zywe srebro!! jedna chwila nieuwagi i koniec...

a tak poza tym to siedze z bratem i ten skazuje mnie na ogladanie bajek! choc jak on twierdzi to nie bajki tylko japońskie kreskówki! chłop 17 lat i bajki ogląda, ale po tacie to ma , mój tata ma 52 i czasem dobranocki ogląda
hahahah

Witam Was wieczorową porą.

Pati - strasznie mi przykro, żadne słowa nie pociesza w tej chwili;-)

Syla - brat ma rację, pewnie mangę ogląda;-)

Dzisiaj wpadłam w pracy w histerię.
Zaczęło sie od tekstu kontrahenta "słyszałem, że jest Pani w stanie błogosławionym" ja "byłam" cisza, zmienił temat.

Za chwilę wchodzi Prezes

P -jak leci
Ja - do przodu
P - to znaczy
Ja - to znaczy do przodu
P - to co Pani urodziła
Ja - straciłam ciażę
P - (zmieszany) - przykro mi
Ja - łzy w oczach, milczę
P - jest Pani młoda, wszystko będzie dobrze itp (wyszedł

I właśnie tak wpadłam nie w płacz a właśnie w histerię, wiem, że pewnie mu się coś pomyliło, że nie współpracujemy ze sobą i obiło mu się o uszy, że jestem w ciąży bez większych szczegółów, i że to w sumie miły człowiek ale i tak nic nie poradzę na moją reakcję.

wiedziałam, ze tak będzie...

ja po pierwszym poronieniu tez dluuugo tak reagowalam az kazdy bal sie cokolwiek powiedziec....ale minelo....za drugim i trzecim juz bylam silniejsza....ale coz...skoro tak musisz reagowac to reaguj...ale....z doswiadczenia wiem ze im szybciej sie postarasz z tym uporac bedziesz czyc sie lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry