• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

O widzisz to zależy właśnie od organizmu, ja krwawiłam, ale tak (jak od 3dni)to krwawiłam ostatnio 17 w szpitalu po lyzeczkowaniu, krew niesamowita... a teraz znów nie nadążam podpasek zmieniać. Trochę mi czasem słabo jak poleci więcej. Nie mam gorączki przy tym nic niepokojącego... tylko jak z ,,kranu”
A jesteś pewna ze to nie okres? Trochę wcześnie ale w sumie w każdym przypadku jest chyba inaczej. Ja o dziwo zaczynam się czuć jak przed okresem chociaż według lekarza to tez za wcześnie. Najlepiej to skonsultować i wszystko będziesz wiedzieć :)

reklama
A jesteś pewna ze to nie okres? Trochę wcześnie ale w sumie w każdym przypadku jest chyba inaczej. Ja o dziwo zaczynam się czuć jak przed okresem chociaż według lekarza to tez za wcześnie. Najlepiej to skonsultować i wszystko będziesz wiedzieć :)
Możliwe, ze to okres. Wiece jak człowiek panikuje jak nie wie co się dzieje... zaczelo się od wtorku i z każdym dniem coraz więcej...

Dziewczyny jak w ciąży bierzecie lub brałyście encorton ? Do kiedy?

Ja dziś mam 12+0. Biorę 10 mg. Immunolog mi dziś rozpisał że do końca 16 tygodnia 10 mg, później 17 tc- 7.5 mg, 18 tc- 5 mg, 19 tc- 2.5 mg i 20+0 już bez encortonu.

Chyba ok co ? Biorę z uwagi na wysokie NK.
Rzekłabym ze idealnie ;)

5 tyg to wcale nie jest za wczesnie

A czy miałyście przy miesiączce obfite krwawienie i ból w okolicy jajników?
Ile trwała u Was obfita miesiączka ?
Moja @ po łyżeczkowaniu była bardzo obfita, bolesna jak nigdy, musiałam nabrać się prochów przeciwbólowych. Pierwszy dzień to były takie brązowe plamienia, a pozniej jak się rozkręciła to nie mogłam jej opanować, te obfite krwawienia trwały okolo 4 dni i pozniej około 3 dni plamień

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry