paula.
Fanka BB :)
A kiedy po poronieniu przyszła pierwsza @ ? To pewnie u każdej znowu inaczej ale tak z ciekawości pytam. Według mojej lekarki od 2 do 8 tygodni ale to trochę sporów rozbieżnośćU mnie bardzo podobnie [emoji106]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A kiedy po poronieniu przyszła pierwsza @ ? To pewnie u każdej znowu inaczej ale tak z ciekawości pytam. Według mojej lekarki od 2 do 8 tygodni ale to trochę sporów rozbieżnośćU mnie bardzo podobnie [emoji106]
Bólu nie pamiętam, ale podpasek nie nadążałam w pracy zmieniać.... I 3-4 dni było mega mocno, a potem już normalnieA czy miałyście przy miesiączce obfite krwawienie i ból w okolicy jajników?
Ile trwała u Was obfita miesiączka ?
Moj lekarz powiedział, że dzień poronienia/ łyżeczkowania powinno sie traktować jako pierwszy dzien miesiączki wiec powinna być po miesiącu, chociaż uważam że to bardzo indywidualna kwestia. Mi sie to akurat potwierdziło, poroniłam 19 lutego a reraz jestem juz świeżo po @.A kiedy po poronieniu przyszła pierwsza @ ? To pewnie u każdej znowu inaczej ale tak z ciekawości pytam. Według mojej lekarki od 2 do 8 tygodni ale to trochę sporów rozbieżność
Trzymam kciuki! My właśnie tez czekamy tylko na @ i będziemy znowu próbowaćMi po zabiegu cykl wydłużył się o tydzień i pierwszą @ dostałam po 34 dniach, obfitość i natężenie takie jak przed, więc wszystko w normie. Teraz jestem właśnie po drugiej takiej samej i w końcu możemy znów zacząć starania! Tak się cieszęSzkoda tylko że cykl się wydłużył, wcześniej idealne 28dni i wiedziałam że 14dzien to owu. Teraz wychodzi na to że będzie się skracał co cykl o 1 dzień. Mam nadzieję że uda nam się szybko trafić
![]()
2 tygodnie to na pewno nie ma szans, bo organizm musi się zorientować ze juz w ciąży nie jest, beta musi spaść itp, ale do tych 6 tyg powinna przyjść. Jeśli nie, to warto sprawdzić u lekarza czy wszystko okejA kiedy po poronieniu przyszła pierwsza @ ? To pewnie u każdej znowu inaczej ale tak z ciekawości pytam. Według mojej lekarki od 2 do 8 tygodni ale to trochę sporów rozbieżność
Właśnie moja beta chyba nawet nie zdążyła tak konkretnie wzrosnąć (od początku przyrost był mega mały i najwyższa była 1380, ciąża według usg zatrzymała się na 5 tygodniu a poroniłam w 7 dopiero) i dlatego myśle ze może faktycznie jest szansa ze wcześniej przyjdzie @2 tygodnie to na pewno nie ma szans, bo organizm musi się zorientować ze juz w ciąży nie jest, beta musi spaść itp, ale do tych 6 tyg powinna przyjść. Jeśli nie, to warto sprawdzić u lekarza czy wszystko okej![]()
Ale 2 tyg nie ma szansWłaśnie moja beta chyba nawet nie zdążyła tak konkretnie wzrosnąć (od początku przyrost był mega mały i najwyższa była 1380, ciąża według usg zatrzymała się na 5 tygodniu a poroniłam w 7 dopiero) i dlatego myśle ze może faktycznie jest szansa ze wcześniej przyjdzie @ale to się okaże