Dzięki, to najwyżej jej doślę wyniki.Ktoś gdzieś pisał że NK to ok 10 dni. Ja robiłam dziś cytokiny i też mówili że do 10 dni
reklama
Słoneczko świeci
Fanka BB :)
I jak u Ciebie z temperatura? Natchnelas mnie zmierzyłam i mam 37,5 :-/Codziennie robiłam testy i mierzyłam temp.
M
Ma_k
Gość
U mnie 35,9I jak u Ciebie z temperatura? Natchnelas mnie zmierzyłam i mam 37,5 :-/

Jeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie.
I jak u Ciebie z temperatura? Natchnelas mnie zmierzyłam i mam 37,5 :-/
U mnie 35,9 [emoji1787]
marsi89
Dokładnie. Bynajmniej 2 cykle trzeba obserwować i wtedy można wnioski wyciągnąć. A może też ta pogoda tak działa. Raz ciepło raz zimno. Ja końcówka okresu a temp. 36,9 od dwóch dniJeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie.
Słoneczko świeci
Czy masz dobry termometr?U mnie 35,9![]()
Słoneczko świeci
Tak, wiem, wszystko mi wytłumaczono na nauczkach przed ślubemJeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie.
marsi89
Masz masz, po 2 tyg. Tak weszłoby ci w krew że robilabys to przed otwarciem oczuTak, wiem, wszystko mi wytłumaczono na nauczkach przed ślubemja chyba nie mam do tego cierpliwości, żeby codziennie mierzyć
![]()

Magdusia88
Ja na początku mierzyłam temperaturę w kratkę, myślałam że nigdy się nie przyzwyczaję. Od następnego cyklu nie opuściłam żadnego dnia, mam nawet w weekend nastawiony budzik. Normalnie w tygodniu wstaje o 5:30, na weekend nastawiam na 6. Mierze w ustach przed wstaniem z łóżka. Tak odkryłam, że mam problemy z owulacja, a prawie 3 lata żaden lekarz nie umiał tego stwierdzić [emoji846]Masz masz, po 2 tyg. Tak weszłoby ci w krew że robilabys to przed otwarciem oczu [emoji1787]
reklama
M
Ma_k
Gość
Haha tak, mierzyłam w ustach a drugim też elektronicznym ale dousznym sprawdzałam i się zgadzało.Czy masz dobry termometr?w życiu takiej nie miałam
ale to indywidualna sprawa, niektórzy tak maja
![]()

Tak wiemJeden pomiar temperatury nic wam nie powie, trzeba mierzyć codziennie przez cały cykl, rano po przebudzeniu, w ustach lub pochwie

Jutro wieczorem idę do luxmedu na usg to może będzie widać czy była owu czy nie; wg premom miała być 1kwietnia. Rano jadę badać insulinę i glukozę.
Ostatnio edytowane przez moderatora: