Qruszon
Fanka BB :)
Super, gratuluję![]()
Dziewczyny, w końcu dostałam wynik z wczoraj... Jutro powinnam mieć wynik dzisiejszej bety, niestety jutro ide do pracy i nie miałabym jak zrobić więc bede miała przyrost dzienny. Zobacz załącznik 1260382
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super, gratuluję![]()
Dziewczyny, w końcu dostałam wynik z wczoraj... Jutro powinnam mieć wynik dzisiejszej bety, niestety jutro ide do pracy i nie miałabym jak zrobić więc bede miała przyrost dzienny. Zobacz załącznik 1260382
Z tego co się orientuję Folik to lek, a actifolin suplement.Kobietki czy któraś brała może actifolin ?
Ja właśnie się przestawiłam z folik na actifolin. Jakie macie opinie?
Ok dziekiZ tego co się orientuję Folik to lek, a actifolin suplement.
Zerknij do Pana tabletki Link do: Pan Tabletka - Jakie witaminy PRZED ciążą? I jak wybrać kwas foliowy? Analiza i opinie
Kobietki czy któraś brała może actifolin ?
Ja właśnie się przestawiłam z folik na actifolin. Jakie macie opinie [emoji106][emoji255]?
A ja mam pytanie dotyczące cyklu bezowulacyjnego. Podejrzewam, że tym razem u mnie było bez owulacji. Zawsze mam widoczny śluz płodny, tym razem go nie było. Robiłam testy owu, druga kreska zawsze była bledsza niż kontrolna. I pytanie czy w takim cyklu bezowulacyjnym jest normalna miesiączka? W terminie? Bo ja już mam 37 dc i ciągle brak @. Robiłam 2 testy ciążowe - pierwszy w dniu spodziewanej miesiączki (32dc) negatywny, drugi dziś też negatywny, więc ciąże już wykluczam. Nieukrywam, że chciałabym już dostać okres, żeby zacząć liczyć nowy cykl.
Jedyne co było u mnie inne to w 26dc dostałam bardzo lekkie plamienie (równo 7dni po seksie), najpierw myślałam, że może to implantacyjne, a teraz myślę, że może to był mój koniec cyklu?? Może ja już jestem w nowym? To plamienie to dosłownie 2 razy na papierze koloru kawy z mlekiem.
Jak na złość, zawsze miałam @ jak w zegarku (zapisuje w aplikacji), a teraz jak się staramy od 4 msc to co cykl to inna historia [emoji17]
A jeśli to torbiel i pójdę do lekarza to co z tym zrobi?Mógł Ci się zrobić torbiel z braku owulacji, stąd spóźniający się okres i plamienie. Niestety ten cykl może być o wiele dłuższy przez to. Możesz pójść do ginekologa sprawdzić albo czekać cierpliwie.
A jeśli to torbiel i pójdę do lekarza to co z tym zrobi? [emoji848] Jakie są sposoby? Leki, zastrzyk?
Ok, dziękuję za odpowiedźMoże dać Ci progesteron na wywołanie okresu a torbiel się wchłonie podczas miesiączki