roki_1991
Fanka BB :)
@roki_1991 możesz mi potwierdzić czy dobry pakiet wybrałam?
Dodatkowo zamówiłam pakiet na trombofilę wrodzoną
A ja RokiJa nie roki ale to jest dobry pakiet na zespół antyfosfolipidowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@roki_1991 możesz mi potwierdzić czy dobry pakiet wybrałam?
Dodatkowo zamówiłam pakiet na trombofilę wrodzoną
A ja RokiJa nie roki ale to jest dobry pakiet na zespół antyfosfolipidowy![]()
Mam ponad 9, dokładnie nie pamietam. Wszyscy lekarze mówią, ze spoko wynik, ale dziewczyny z forum wspominały, ze za wysokoHa! Ja nawet sama robiłam, tak się zawzięłam a coteraz stoi w piwnicy bo nie idzie
Ale fakt podobno zbija homocysteine i jest skarbnica witaminja od czasu do czasu piję.
Przypomnij mi jaka masz homocysteine?
Mi endokrynolog w czwartek powiedział, że 9,3 mieści się w normie. W poniedziałek idę do gin to też o to podpytam.Mam ponad 9, dokładnie nie pamietam. Wszyscy lekarze mówią, ze spoko wynik, ale dziewczyny z forum wspominały, ze za wysoko![]()
Genetyk mówiła, że optymalne jest 8.Mi endokrynolog w czwartek powiedział, że 9,3 mieści się w normie. W poniedziałek idę do gin to też o to podpytam.
U mnie internista, hematolog, ginekolog powiedzieli, ze trochę ponad normę, ale ze niewiele wiec się nie przejmowaćMi endokrynolog w czwartek powiedział, że 9,3 mieści się w normie. W poniedziałek idę do gin to też o to podpytam.
A co podnosi homocysteine?Co do homocysteiny to do staran najlepiej żeby nie przekraczało 8. Norma normalnie jest wyższa i dlatego dużo lekarzy przymyka oko na homocysteine 9. Ma wyszlo ponad 6, potem kolejny wynik lekko ponad 8 i naprotechnolog powiedział że ten pierwszy wynik był znacznie lepszy, bo ten drugi ciut za wysoko
Mutacje, brak ruchu, niezdrowa dieta, cukier, alkohol, papierosyA co podnosi homocysteine?