Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Wiecie co mi się przypomniało? Ze tuż przed zajściem w ciąże ostatnim razem byłam na diecie bez glutenu i bez laktozy a właśnie na jakimś forum wyczytałam, ze taka dieta może obniżać poziom homocysteiny hm hm hm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W moim przypadku przejście na sam metylowany kwas foliowy podniósł homocysteineA co podnosi homocysteine?
Noo , fizjo powiedziała że już jest ok. Do okulisty idziemy w tym tyg.U nas wszystko ok. Pozbyliśmy się wzmożonego napięcia i córka rozwija się super. Trzeba uważać co leży obok niej bo wszystko w buzi łąduje. Obraca się na brzuch z plecaków, łapie za kolanka i stópki. Mamy teraz chodzić do fizjoterapeuty raz na dwa miesiące żeby oceniać czy prawidłowo osiąga poszczególne kamienie milowe. Bardzo się cieszę, że terapia dała efekty
Ogólnie jest dużym nerwusem i jak coś nie jest po jej myśli to jest krzyk np. jak zabiorę coś czym się bawi.
Noce są ciężkie. Budzi się co 1.5/2h i albo pierś albo bujanie przez Tate żeby zasnęła i tak całą noc.
Byliśmy też u okulisty i ma bardzo malego zeza więc ćwiczymy oczka ale to drobiazg. Z brzuszkiem też się już poprawiło. Wkoncu się cieszę macierzyństwem
A córka rośnie jak na drożdżach ma już ponad 7 kg i prawie się nie mieści w gondoli. Jak u Was? Wiem, że też mieliście problem z napięciem i oczkami?
Noo , fizjo powiedziała że już jest ok. Do okulisty idziemy w tym tyg.
Kurcze Twoja młodsza a szybciej się rozwija [emoji14]
Ostatnio Julka chorowała i musieliśmy przełożyć szczepienie więc nie wiem ile waży ale napewno ponad 6 kg [emoji846]
Mi lekarz powiedział, że krwawienie może trwać do 10 dni. Ja zaczęłam krwawić sama, pojechałam do szpitala, rano miałam usg i okazało się, że poroniłam w nocy, ale mimo to lekarz doradził mi zabieg, żeby pozbyć się pozostałości. W innym wypadku musiałabym raz w tygodniu do niego przychodzić i kontrolować czy aby napewno wszystko się oczyściło. Aktualnie jestem 10 dni po i od jakiś 3 dni już nie plamie. Moja ciąża również zatrzymała się na 9 tygodniu.Czesc czy ktoras z was miala poronienie wywolane farmakologicznie w szpitalu ile po nim krwawilyscie? I jak bylo obfite te krwawienie?
W piatek dostalam w szpitalu tabletki bo w 9 tygodniu zatrzymalo sie serduszko w nocy dostalam skurczy i wszystko poszlo ze mnie lekarz w sobote zrobil usg i powiedzial ze moge isc do domu ze wszystko sie oczyscilo tylko ze mam obawy bo lekko tylko krwawie teraz czy to normalne ?
Tak przyszła jak w zegarku, dziś 2 dc.@Katrinaka jak u Ciebie ? Przyszła @?