• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nic więcej nie mam w opisie, a dostałam dzień wcześniej tabletkę i wg lekarza który wykonał zabieg, nie oczyściłam się do końca... dlatego to mnie dziwi ze jednak w badaniu nic nie ma, zastanawiam czy faktycznie ten zabieg był potrzebny czy bym się nie doczyscila sama...

Dziewczyny, mam takie pytania. Może głupie, ale co mi tam.

1. Co ile powinno się kochać w dni płodne? Codziennie? Co dwa dni?
2. Możliwe jest, że tworzy się pęcherzyk dominujący w jajniku, ale on np nigdy nie peka? Mi nigdy testy owulacyjne nie pokazywały takich dwóch grubych kresek... zaczęłam się zastanawiać czy ta komorka jajowa w ogole się tworzy. Z drugiej strony zadnych torbieli nigdy nie miałam..
3. Korzystalyscie może z OvuFriend?

Teraz czekam na okres, od poronienia mam bardzo dziwne bóle miesiączkowe.

reklama
Dziewczyny, mam takie pytania. Może głupie, ale co mi tam.

1. Co ile powinno się kochać w dni płodne? Codziennie? Co dwa dni?
2. Możliwe jest, że tworzy się pęcherzyk dominujący w jajniku, ale on np nigdy nie peka? Mi nigdy testy owulacyjne nie pokazywały takich dwóch grubych kresek... zaczęłam się zastanawiać czy ta komorka jajowa w ogole się tworzy. Z drugiej strony zadnych torbieli nigdy nie miałam..
3. Korzystalyscie może z OvuFriend?

Teraz czekam na okres, od poronienia mam bardzo dziwne bóle miesiączkowe.

1. Teoretycznie co 2 dni. Ale niektórzy preferują same dni plodne codziennie az po piku.
2.mozliwe ale tego test owu nie potwierdzi ci, tylko monitoring.
Nie nusi byc torbiel moga sie tez wchlonav kiedy @ jest tak mi moja lekarka tłumaczyła
3.ja nie, kiedys z testow, zawsze mialam pik w tym samym dniu.

Tez jestem po poronieniu farmakologicznym, 1 kwietnia. Wyszlam z szpitala. Minelo 3 tyg i od srody niby okres, niby bo zadnych boli a tyle co na wkladke wszytsko miesci sie, bardziej plamienie. W sumie dzis pusto, we wtorek kontrol u lekarza mam mam nadzieje ,ze szyblo uda sie zajsc w zdrowa ciaze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry