M
Ma_k
Gość
Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki Magda, wszystko musi być dobrzeJestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
Przy takiej temperaturze pewnie zrobią Ci test na koronawirusa w szpitalu, 3mam kciuki! Bądź dzielna!Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
Jestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
RozumiemJa od 3 tyg biore SSRI, bo nie dawalam rady z moimi lękami i wlasnie chyba zatrzymal mi sie okres...test negatywny a dzis 30 dc. Nie wiedzialam, ze tak moze sie dziac i juz nie wiem co robic, przedwczoraj przeryczalam caly wieczor. Zastanawialam sie czy juz nie rzucic tych lekow.
Trzymam kciukiJestem po teleporadzie...no to zbieram się na SOR![]()
Nie mam przepisanego, tylko duphek. Przed ciążą nie zdążyłam zrobić badań na trombofilię.
Doczytalam już ze pojechałaś na sor i bardzo dobrze. To właśnie mialam Ci napisać. Że albo na sor albo dzwoń po karetkę. Bo już samo to że nie możesz nawet się podnieść z łóżka bo tak Ci się kręci w głowie, już nie jest dobrym objawem.Właśnie chodzi o to, że ja nawet nie mogę stanąć na nogach bo się przewracam przez zawroty głowy i od razu wymiotuję. Jakiś dramat.
Dla mnie to czarna magia, nie znam sięTrzymam kciuki![]()