• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jak owu była w 16dc, to test zrób w 30dc. Chyba że nie stresuje Cię robienie testów, to możesz robić i codziennie (lub musisz zacząć brać/odstawić leki).
Po co wrzucasz negatyw? Jak ma być kreska to będzie ją widać bez żadnych "machlojek". To już może podpadać pod obsesję ;-)

Zresztą jak owu była w 16dc, to najwcześniej test coś pokaże 26dc. Bez sensu tak szybko robić test. No chyba że ktoś lubi - ale pytać w necie czy ktoś coś widzi jest głupie.
OMG ale pojechałaś po bandzie 🙄 Wcale nie negatyw. Blada kreska jest, jak ktoś nie widzi to niech zaopatrzy się w okulary.
@Pejti kwestia jest tylko taka, że test może być felerny. Powtórz jutro, a najlepiej pojutrze. 25dc to jeszcze bardzo wcześnie. Koło 27-28dc powinien być bardziej wiarygodny.

OMG ale pojechałaś po bandzie 🙄 Wcale nie negatyw. Blada kreska jest, jak ktoś nie widzi to niech zaopatrzy się w okulary.
@Pejti kwestia jest tylko taka, że test może być felerny. Powtórz jutro, a najlepiej pojutrze. 25dc to jeszcze bardzo wcześnie. Koło 27-28dc powinien być bardziej wiarygodny.
Tak ten test wyglada teraz.... Nie wiem co myslec moze to tylko reakcja chemiczna przez zalanie. Powtorze jutro i po jutrze i zobaczymy.

Załączniki

• IMG_20210502_164114.jpg
    IMG_20210502_164114.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 151
Tak ten test wyglada teraz.... Nie wiem co myslec moze to tylko reakcja chemiczna przez zalanie. Powtorze jutro i po jutrze i zobaczymy.
Zdecydowanie do powtorki. Po pierwsze że był zalany, ale przede wszystkim testy ciążowe należy czytać po 5 minutach, bo jak one sobie tak leżą to po tylu godzinach ta druga kreska się pojawią z powodu reakcji chemicznej, a nie z powodu ciąży. Wyrzuć go żeby cie już nie korciło :p

reklama
@Magda_krk Daj znać co Ciebie!!! Mam nadzieję, że brak wieści, to dobre wieści.

@izzy_j Trzymam kciuki by poszło po Twojej myśli i transfer się odbył!

Kto teraz pierwszy w kolejce do rozpakowania a kto do testowania?
Dzięki, ale podjęliśmy decyzję że poczekam do następnej owu...na spokojnie z pewnymi wynikami, trudno wolę odżałować teraz 400 niż nieudany transfer bo tu nawet jeden dzień ma duże znaczenie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry